Iti propunem o reteta de pizza de post cu tofu si multe legume. Este plina aspectuasa si plina de vitamine.

Dificultate: medie

Ingrediente:

  • 1 blat de pizza (cumparat)
  • 1 lingura ulei
  • 1 ardei rosu
  • 1 ardei galben
  • 1 ardei verde
  • 100 g praz
  • 4 ardei iuti murati
  • 300 g broccoli (sau conopida)
  • 1 catel de usturoi
  • 100 g pasta de tomate
  • 200 g rosii in bulion
  • piper macinat proaspat
  • boia de ardei dulce
  • oregano sfaramat
  • 200 g tofu

Mod de preparare:

Ardeii si prazul se curata si se taie rondele. Ardeii murati se taie marunt. Broccoli sau conopida se desface in bucati, iar tulpina se taie felii. Usturoiul se zdrobeste si se amesteca cu pasta de tomate si cu rosiile. Cuptorul se incalzeste la 220C. Blatul de pizza se aseaza intr-o si se unge cu pasta
de tomate. Se aseaza legumele uniform peste pasta de tomate, se adauga tofu taiat cubulete, se condimenteaza cu sare, piper, boia si oregano. Se coace in cuptor circa 20 de minute.


Vizionare placuta

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Pizza de legume colorata.