Dificultate:redusa
Ingrediente:
- 600 g ciuperci
- 200 g bere
- 100 g faina
- 1 ou
- 1 lingura ulei
- sare
Mod de preparare:
Ciupercile se curata de coaja. Faina sa pune intr-un caston adanc. Se pune un varf de sare, se sparge oul, se alege albusul de galbenus, albusul se bate spuma si se adauga peste faina. Se amesteca totul cu un tel si se adauga treptat berea. La final se adauga uleiul. Cipercile se inmoaie in aluatul preparat si se prajesc in ulei sau se dau la cuptor.
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară