Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 1 morcov
- 1 telina
- 1 radacina patrunjel
- 1 pastarnac
- taitei fara ou
- 1 ceapa
- 1 legatura patrunjel
- sare
- piper
Mod de preparare:
Legumele se curata si spala, dupa care se taie in diverse forme. Ceapa nu se toaca, se lasa intreaga. Se pun la fiert toate legume, la foc mic. Cand s-a fiert, se scoata ceapa intreaga. Supa se mai lasa fiert pana cand toate legumele sunt fierte, se adauga taiteii. La final se adauga patrunjelul tocat marunt.
Ce vrea Bolojan să schimbe la companiile de stat: măsurile propuse
România obține patru medalii la Olimpiada Europeană de Informatică pentru Fete 2025!
2 copii români au obținut, în premieră, locul 1 la Olimpiada Mondială de Abac WAMAS!
Nicușor Dan a promulgat legea care permite Guvernului să dea ordonanțe în timpul vacanței parlamentare