Supa de taitei este o mancare adorata de foarte multi. Supa de taitei cu legume este plina de vitamine si satioasa.

Dificultate: redusa

Ingrediente:

  • 1 morcov
  • 1 telina
  • 1 radacina patrunjel
  • 1 pastarnac
  • taitei fara ou
  • 1 ceapa
  • 1 legatura patrunjel
  • sare
  • piper

Mod de preparare:

Legumele se curata si spala, dupa care se taie in diverse forme. Ceapa nu se toaca, se lasa intreaga. Se pun la fiert toate legume, la foc mic. Cand s-a fiert, se scoata ceapa intreaga. Supa se mai lasa fiert pana cand toate legumele sunt fierte, se adauga taiteii. La final se adauga patrunjelul tocat marunt.


Vizionare placuta

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Supa de taitei.