Ingrediente:
- ciuperci
- oua
- marar
- cascaval
- ceapa
Mod de preparare:
Se spala ciupercile si se rup coditele. Separat coditele se taie marunt se calesc cu ceapa si marar, iar la sfarsit se adauga oua batute si se mai tine un pic pe foc . Palariile se aseaza in tava cu lamelele in sus, se pune cate o lingura din compozitie in fiecare palarie se presara pe fiecare cascaval ras si se introduc i cuptorul bine incins, pana sa rumeneste cascavalul. Cand sant gata sa scot pe platou si se servesc reci sau calde.
Mai multe retete delicioase puteti descoperi pe blogul culinarecufeteistete.blogspot.com
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural
Prof. Dr. Ruxandra Sinescu lansează programul RenYOU Aesthetics: consultații gratuite pentru proceduri chirurgicale non-estetice
3 noi terapii celulare aprobate de FDA. 74% dintre studiile aflate în desfășurare sunt dedicate oncologiei
Cancerul de sân triplu negativ (TNBC) în România. Sondaj: 7 din 10 paciente chestionate cu TNBC au până în 50 de ani