Ingrediente:
- ciuperci
- oua
- marar
- cascaval
- ceapa
Mod de preparare:
Se spala ciupercile si se rup coditele. Separat coditele se taie marunt se calesc cu ceapa si marar, iar la sfarsit se adauga oua batute si se mai tine un pic pe foc . Palariile se aseaza in tava cu lamelele in sus, se pune cate o lingura din compozitie in fiecare palarie se presara pe fiecare cascaval ras si se introduc i cuptorul bine incins, pana sa rumeneste cascavalul. Cand sant gata sa scot pe platou si se servesc reci sau calde.
Mai multe retete delicioase puteti descoperi pe blogul culinarecufeteistete.blogspot.com
Sancțiuni mai aspre pentru conducătorii auto din România. Ce noi restricții prevede Codul Rutier
EXCLUSIV. Zile libere pentru fertilizare in vitro, printre cele 13 puncte agreate de sindicate și Guvern
Trotinetele electrice ar putea fi interzise în București. Ce spune Primăria Capitalei
OFICIAL Se prelungește perioada de înscriere la Bacalaureat și se decalează termenul de încheiere a mediilor la clasele a XII-a și a XIII-a