O reteta delicioasa de salau la gratar cu salsa picanta de rosii

Ieri am fost in piata la Obor (what a magical, extraordinary place - nu mai fusesem de vreo 3 ani si eram ca un copil in magazinul de jucarii, dar o sa va povestesc mai multe intr-un post separat).

Anyway - mi-am cuparatat din zona de peste, 2 salai, pe care tanti draguta de acolo a fost de acord sa mi-i si curete (perfect, pentru ca mie mi-e frica sa curat peste)

Asa ca odata ajunsi acasa, nu a trebuit decat sa-i spal bine, sa-i crestez pe amandoua partile usor cu cutitul si sa-i frec pe dinafara cu sare, piper si ulei de masline. Inauntru le-am indesat cateva felii subtiri de lamaie, frunze de patrunjel si o bucatica de unt. I-am facut pe gratarul tavei de la Ikea (daca nu aveti inca, sa stiti ca e o investitie foarte buna).

S-au rumenit la cuptor, la 180 grade - 8 minute pe o parte si inca 8 pe celalta parte.
In timpul asta, am pregatit salsa de rosii: in 2 linguri de ulei de masline am calit 3 fire de usturoi verde. Dupa 2-3 minute am adaugat vreo 400g de rosii cherry taiate in jumatate, sare piper, si fulgi de ardei iute. Le-am lasat 5 minute sa se imbibe cu arome si, la sfarsit, am mai adaugat si frunzele de la jumatate de legatura de patrunjel.
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. „Georgian Legend” revine pe 21 aprilie la Sala Palatului cu un spectacol uluitor de muzică și coregrafie EXCLUSIV Sfaturile primei românce care a cucerit vârful Annapurna pentru copiii care vor să facă alpinism: Să înceapă gradual, să nu se implice din prima în ceva dificil Poți scăpa de celulită în mai puțin de două luni de zile

Asta a fost tot - cina light & healthy in 20 de minute!

Si zau ca a fost delicios!

Pe blogul leblogpiquant.blogspot.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri