Si inca o reteta de post cu care sa va mai potoliti poftele in perioada postului, si anume "tocinei de cartofi".

Ingrediente:

  • cartofi
  • patrunjel
  • marar
  • usturoi
  • sare
  • piper
  • boia de ardei
  • faina
  • ulei

Mod de preparare:Tocinei de cartofi. Reteta tocinei de cartofi

Se curata cativa cartofi (cam 2-3 potriviti), se dau prin razatoarea mare si se amesteca cu patrunjel, marar, usturoi pisat (1-2 catei maxim), sare, piper, boia de ardei si o lingura-doua de faina de grau cat sa lege acest amestec in niste chiftelute.
Apoi se pun in tigaia incinsa cu nitel ulei (sau fripteuza daca aveti) pana se rumenesc pe ambele parti
si se scot pe un servetel sa absoarba excesul de ulei.
Si cam atat. Se consuma de preferinta cat sunt proaspat facuti, deci nu faceti multi deodata ca isi pierd din proprietati si nu mai sunt asa gustosi mai tarziu.

Pofta mare!

Mai multe retete delicioase pe blogul foodquicklygood.blogspot.com


Vizionare placuta

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Reteta de post: Tocinei de cartofi.