Avem nevoie de:
- 2 dovlecei
- sare
- piper
- faina de malai
- faina alba
- ulei
Mod de preparare:
Se curata dovlecei, se taie felii potrivite, se condimenteaza cu sare si se lasa intr-un vas ca sa se patrunda sarea aproximativ 30 minute, dupa care se pun la scurs.
Se face un amestec din faina de malai si faina alba si piper.
Se trec dovleceii prin amestecul de faina, apoi se prajesc in ulei incins pe ambele parti.
Se servesc atat calzi cat si reci.
Mai multe retete gustoase puteti gasi pe blogul bucatarie-usoara.blogspot.com
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară