Dovlecei pane

12:03, 16 Martie 2011 publicat în Retete culinare

O reteta delicioasa de dovlecei pane

Avem nevoie de:

  • 2 dovlecei
  • sare
  • piper
  • faina de malai
  • faina alba
  • ulei

Mod de preparare:

Citeste si:
Rețetă de GOFRE fără gluten și zahăr: un deliciu și un răsfăț gata...
Rețetă de GOFRE fără gluten...

Se curata dovlecei, se taie felii potrivite, se condimenteaza cu sare si se lasa intr-un vas ca sa se patrunda sarea aproximativ 30 minute, dupa care se pun la scurs.
Se face un amestec din faina de malai si faina alba si piper.
Se trec dovleceii prin amestecul de faina, apoi se prajesc in ulei incins pe ambele parti.
Se servesc atat calzi cat si reci.

Mai multe retete gustoase puteti gasi pe blogul bucatarie-usoara.blogspot.com

Citeste si:
Supa crema de dovlecei | Retete de diversificare
Supa crema de dovlecei |...


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri