De cand avem in casa aproape in permanenta naut (si boabe, si faina) facem tot felul de experimente. Deja humusul a devenit prea banal si plictisitor :) .
Ingrediente (pentru 20 de chiftelute medii):
- 100 grame soia granule
- doua linguri faina de naut
- patru catei usturoi
- doua linguri ulei de masline
- o ceapa
- sare
- piper
- boia dulce
- patrunjel
Preparare:
Ceapa a fost tocata marunt in blender, granulele de soia au fost inmuiate 5 minute in apa calduta, apoi scurse foarte-foarte bine, usturoiul a fost maruntit si el, patrunjelul din productia proprie tocat cu spor. Apoi, intr-un bol, s-au amestecat aceste ingrediente cu faina de naut, uleiul de masline, condimentele prezentate mai sus.
Chiftelutele, aproximativ 20, au fost asternute apoi pe o tava acoperita cu hartie de gatit, si bagate la cuptorul incins, la 180 de grade. Au fost gata cam in 20 de minute. Ne-au placut, pentru ceea ce sunt si contin au fost chiar bune.
Pe www.foodblog.ro puteti gasi multe alte retete gustoase.
Unde poți bea apă de la robinet în România? Harta cu locuri care oferă apă potabilă gratuit
Dincolo de nopțile nedormite – Inegalitatea tăcută cu care se confruntă comunitatea LGBT+
Studiu: 11% dintre români nu merg niciodată la evenimente culturale! Lipsa timpului și a banilor sunt principalele motive
Frica de stomatolog, o realitate ignorată: 75% dintre români se plâng de o sănătate orală proastă - sau foarte proastă