Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 1kg rosii bine coapte
- cativa catei de usturoi
- 100 ml ulei
- 500 g orez
- 3 ardei taiati solzisori
- 1 legatura patrunjel fin tocat
- 500 g masline negre taiate felii
Mod de preparare:
Opariti rosiile, le curatati de coaja si de seminte, dupa care le taiati marunt. Intr-o tava unsa cu ulei, asezati jumatate din cantitatea de rosii. Asezonati cu sare, piper, usturoi taiat in felioare si ardei in solzisori. Spalati orezul si maslinele. Amestecati orezul cu maslinele taiate feliute si patrunjelul tocat marunt si asezati peste stratul de rosii, apoi restul de rosii si presarati din nou cu putina sare, piper, usturoi si patrunjel. Bagati tava sa fiarba in cuptor la un foc slab, cel putin o ora. Se serveste rece.
Dincolo de nopțile nedormite – Inegalitatea tăcută cu care se confruntă comunitatea LGBT+
Studiu: 11% dintre români nu merg niciodată la evenimente culturale! Lipsa timpului și a banilor sunt principalele motive
Frica de stomatolog, o realitate ignorată: 75% dintre români se plâng de o sănătate orală proastă - sau foarte proastă
Între un copil de 14 ani și un bărbat de 40 de ani NU există o relație de iubire. Nu a fost o poveste de dragoste. A fost abuz.