O combinatie interesanta de praz cu tofu

Dificultate: redusa

Ingrediente:

  • 250 g tofu
  • 2 cepe
  • partile albe de la 4 fire de praz
  • 3 rosii mari
  • 3 catei de usturoi
  • 100 g masline negre fara samburi
  • 2 linguri ulei de masline
  • 1 pahar cu lapte de soia
  • 1 lingura de ierburi aromatice (cimbru, rozmarin, busuioc)
  • sare
  • piper

Mod de preparare:

Ceapa si prazul se taie rondele, iar tofu cubulete. Se unge o tava cu ulei. Se aranjeaza pe fundul tavii, alternativ, cubulete de tofu, ceapa, prazul si rosiile taiate rondele. Se presara ierburile aromatice si usturoiul tocat, sare, piper si maslinele. Se stropeste cu ulei de masline, se toarna laptele de soia si se coace la cuptor, la foc potrivit, o ora si jumatate.


Vizionare placuta

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Reteta de post: Praz cu tofu.