Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 250 g tofu
- 2 cepe
- partile albe de la 4 fire de praz
- 3 rosii mari
- 3 catei de usturoi
- 100 g masline negre fara samburi
- 2 linguri ulei de masline
- 1 pahar cu lapte de soia
- 1 lingura de ierburi aromatice (cimbru, rozmarin, busuioc)
- sare
- piper
Mod de preparare:
Ceapa si prazul se taie rondele, iar tofu cubulete. Se unge o tava cu ulei. Se aranjeaza pe fundul tavii, alternativ, cubulete de tofu, ceapa, prazul si rosiile taiate rondele. Se presara ierburile aromatice si usturoiul tocat, sare, piper si maslinele. Se stropeste cu ulei de masline, se toarna laptele de soia si se coace la cuptor, la foc potrivit, o ora si jumatate.
McHappy Day 2025®: când faptele bune țin familiile împreună
Prelungim termenul de înscriere ca voluntar pentru copiii abandonați. Ultima zi de înscriere: 10 octombrie
Un român câștigă Premiul Next Generation Design pentru bicicleta hibrid-electrică SYNTHESIS
Ajungem MARI lansează Muzeul Viu al Empatiei