Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 250 g tofu
- 2 cepe
- partile albe de la 4 fire de praz
- 3 rosii mari
- 3 catei de usturoi
- 100 g masline negre fara samburi
- 2 linguri ulei de masline
- 1 pahar cu lapte de soia
- 1 lingura de ierburi aromatice (cimbru, rozmarin, busuioc)
- sare
- piper
Mod de preparare:
Ceapa si prazul se taie rondele, iar tofu cubulete. Se unge o tava cu ulei. Se aranjeaza pe fundul tavii, alternativ, cubulete de tofu, ceapa, prazul si rosiile taiate rondele. Se presara ierburile aromatice si usturoiul tocat, sare, piper si maslinele. Se stropeste cu ulei de masline, se toarna laptele de soia si se coace la cuptor, la foc potrivit, o ora si jumatate.
Ajungem MARI lansează Muzeul Viu al Empatiei
România se mișcă: primul milion de euro alocat pentru eliminarea barierelor în calea mobilității sociale
Sarcina în adolescență – riscuri și recomandări
Ce vrea Bolojan să schimbe la companiile de stat: măsurile propuse