Chiftelutele din peste sunt foarte gustoase si pot fi servite atat ca aperitiv cat si ca fel principal.

Dificultate chiftelute din peste: redusa

Ingrediente chiftelute din peste:

  • 500 g file de peste
  • 2 chifle
  • 3 catei de usturoi
  • 2 oua
  • 2 linguri branza rasa
  • 2 linguri faina
  • 100 ulei
  • sare
  • piper

Mod de preparare chiftelute din peste:

Se pot prepara din orice fel de peste. Fileul de peste se toaca marunt. Se adauga chiflele inmuiate in apa si bine stoarse, ouale, branza rasa, sarea, piperul si usturoiul tocat. Se amesteca totul bine. Se formeaza chiftele rotunde care se dau prin faina si se prajesc in ulei bine incins.


Vizionare placuta

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Chiftelute din peste.

Retete culinare similare