Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 300 g orez
- 1 ardei
- 1 morcov
- 2 oua
- 100 g cascaval ras
- pesmet
- susan
- sare
- piper
- busuioc
Mod de preparare:
Se fierbe orezul intr-un litru de apa cu sare. Adaugati morcovul si ardeiul taiate cuburi. Cand s-au fiert bine, formati chiftelutele cu mainile ude, le dati prin oua, pesmet si susan si se prajesc in ulei.
SOS Satele Copiilor organizează a treia ediție a festivalului de bine FestiSAT
Doar un sfert dintre români redirecţionează 3,5% din impozitul pe venit către un ONG, deși este gratuit!
APAN România organizează cea mai importantă conferință dedicată persoanelor cu scleroză multiplă, pe 30-31 mai la Hotel Caro
Când deschizi ochii la ce se întâmplă, nu-i mai poți închide la loc – despre vot, frică și misoginie cu Ada Maria Ileana