Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 200 g orez
- 4 ardei grasi (2 rosii, 2 verzi)
- 4 rosii
- 2 cepe (rosie, alba)
- 50 ml ulei de masline
- 2 linguri otet
- 1 legatura marar
- sare
- piper
Mod de preparare:
Separati orezul de impuritati si in fierbeti in 2 l de apa, in care ati adaugat un varf de sare. Coaceti ardeii, apoi ii curatati de pielita, dupa care ii taiati cubulete mici. Ceapa o curatati si o tocati marunt. Rosiile se oparesc, se curata de pielita si se taie cubulete. Amestecati toate legumele cu orezul fiert, adaugati sare si piper. Asezonati cu marar tocat.
Sarcina în adolescență – riscuri și recomandări
Ce vrea Bolojan să schimbe la companiile de stat: măsurile propuse
România obține patru medalii la Olimpiada Europeană de Informatică pentru Fete 2025!
2 copii români au obținut, în premieră, locul 1 la Olimpiada Mondială de Abac WAMAS!