O salata colorata si foarte sanatoasa

Dificultate: redusa

Ingrediente:

  • 200 g orez
  • 4 ardei grasi (2 rosii, 2 verzi)
  • 4 rosii
  • 2 cepe (rosie, alba)
  • 50 ml ulei de masline
  • 2 linguri otet
  • 1 legatura marar
  • sare
  • piper

Mod de preparare:

Separati orezul de impuritati si in fierbeti in 2 l de apa, in care ati adaugat un varf de sare. Coaceti ardeii, apoi ii curatati de pielita, dupa care ii taiati cubulete mici. Ceapa o curatati si o tocati marunt. Rosiile se oparesc, se curata de pielita si se taie cubulete. Amestecati toate legumele cu orezul fiert, adaugati sare si piper. Asezonati cu marar tocat.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri