Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 200 g orez
- 4 ardei grasi (2 rosii, 2 verzi)
- 4 rosii
- 2 cepe (rosie, alba)
- 50 ml ulei de masline
- 2 linguri otet
- 1 legatura marar
- sare
- piper
Mod de preparare:
Separati orezul de impuritati si in fierbeti in 2 l de apa, in care ati adaugat un varf de sare. Coaceti ardeii, apoi ii curatati de pielita, dupa care ii taiati cubulete mici. Ceapa o curatati si o tocati marunt. Rosiile se oparesc, se curata de pielita si se taie cubulete. Amestecati toate legumele cu orezul fiert, adaugati sare si piper. Asezonati cu marar tocat.
Unde poți bea apă de la robinet în România? Harta cu locuri care oferă apă potabilă gratuit
Dincolo de nopțile nedormite – Inegalitatea tăcută cu care se confruntă comunitatea LGBT+
Studiu: 11% dintre români nu merg niciodată la evenimente culturale! Lipsa timpului și a banilor sunt principalele motive
Frica de stomatolog, o realitate ignorată: 75% dintre români se plâng de o sănătate orală proastă - sau foarte proastă