Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 200 g orez
- 4 ardei grasi (2 rosii, 2 verzi)
- 4 rosii
- 2 cepe (rosie, alba)
- 50 ml ulei de masline
- 2 linguri otet
- 1 legatura marar
- sare
- piper
Mod de preparare:
Separati orezul de impuritati si in fierbeti in 2 l de apa, in care ati adaugat un varf de sare. Coaceti ardeii, apoi ii curatati de pielita, dupa care ii taiati cubulete mici. Ceapa o curatati si o tocati marunt. Rosiile se oparesc, se curata de pielita si se taie cubulete. Amestecati toate legumele cu orezul fiert, adaugati sare si piper. Asezonati cu marar tocat.
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară