Dificultate: medie
Ingrediente:
- 1 kg carne de vita tocata
- 100 g unt
- 3 morcovi
- 2 cepe
- 200 g mazare fiarta
- 200 ml lapte
- 2 legaturi de patrunjel
- sare
- piper
- cimbru
- busuioc
- sos picant
Mod de preparare:
Curatati si tocati ceapa solzisori, dupa care o caliti in unt 3-5 minute. Adaugati morcovii taiati cubulete. Apoi adaugati carnea tocata si potriviti cu sare, piper si cimbru. Inabusiti compozitia timp de 6-8 minute si apoi adaugati mazarea, patrunjelul si laptele. Tineti pe foc pana ce lichidul scade. Puneti compozitia in boluri, acoperiti cu un strat de piure de cartofi si dati la cuptor pentru 15 minute. Puteti decora cu busuioc sau cu sos picant.
Ce vrea Bolojan să schimbe la companiile de stat: măsurile propuse
România obține patru medalii la Olimpiada Europeană de Informatică pentru Fete 2025!
2 copii români au obținut, în premieră, locul 1 la Olimpiada Mondială de Abac WAMAS!
Nicușor Dan a promulgat legea care permite Guvernului să dea ordonanțe în timpul vacanței parlamentare