Placinta ciobaneasca

12:03, 2 Martie 2011 publicat în Retete culinare

O delicioasa placinta cu carne tocata si piure

Dificultate: medie

Ingrediente:

Citeste si:
Piure de avocado – pentru bebelusi | Diversificare
Piure de avocado – pentru...
  • 1 kg carne de vita tocata
  • 100 g unt
  • 3 morcovi
  • 2 cepe
  • 200 g mazare fiarta
  • 200 ml lapte
  • 2 legaturi de patrunjel
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • busuioc
  • sos picant

Mod de preparare:

Curatati si tocati ceapa solzisori, dupa care o caliti in unt 3-5 minute. Adaugati morcovii taiati cubulete. Apoi adaugati carnea tocata si potriviti cu sare, piper si cimbru. Inabusiti compozitia timp de 6-8 minute si apoi adaugati mazarea, patrunjelul si laptele. Tineti pe foc pana ce lichidul scade. Puneti compozitia in boluri, acoperiti cu un strat de piure de cartofi si dati la cuptor pentru 15 minute. Puteti decora cu busuioc sau cu sos picant.

Citeste si:
Portret de invingatoare: Si cand nu mai poti, tu tot mai poti putin!
Portret de invingatoare: Si...


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri