Dificultate: medie
Ingrediente:
- 1 kg carne de vita tocata
- 100 g unt
- 3 morcovi
- 2 cepe
- 200 g mazare fiarta
- 200 ml lapte
- 2 legaturi de patrunjel
- sare
- piper
- cimbru
- busuioc
- sos picant
Mod de preparare:
Curatati si tocati ceapa solzisori, dupa care o caliti in unt 3-5 minute. Adaugati morcovii taiati cubulete. Apoi adaugati carnea tocata si potriviti cu sare, piper si cimbru. Inabusiti compozitia timp de 6-8 minute si apoi adaugati mazarea, patrunjelul si laptele. Tineti pe foc pana ce lichidul scade. Puneti compozitia in boluri, acoperiti cu un strat de piure de cartofi si dati la cuptor pentru 15 minute. Puteti decora cu busuioc sau cu sos picant.
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară