Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 1 kg salata verde
- 150 g ceapa
- 100 g costita afumata
- 100 g smantana
- 2 oua
- 70 ml ulei
- 30 ml otet
- sare dupa gust
Mod de preparare:
Salata verde se curata, se spala fiecare frunza sub jet de apa rece si se taie fasii. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt. Ouale se spala si se separa albusurile de galbenusuri. Faina se cerne. Ceapa se fierbe in 2 l de apa cu sare. Cand ceapa este aproape fiarta se adauga salata inabusita in 50 ml ulei si 50 ml apa si costita inabusita separat in 25 ml apa. Din smantana sau iaurt amestecate cu galbenusurile de ou se prepara o compozitie care se adauga la ciorba. Se continua fierberea cca 10 minute. Separat, se bat albusurile; se prepara o omleta, care se taie bucati si se pune in ciorba, impreuna cu otetul. Se mai fierbe cca 5 minute.
Se serveste fierbinte
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară