O ciorba racoroasa si foarte delicioasa

Dificultate: redusa

Ingrediente:

Citeste si:
Randi: „Timpul petrecut alături de familie e cel mai prețios cadou...
Randi: „Timpul petrecut...
  • 1 kg salata verde
  • 150 g ceapa
  • 100 g costita afumata ­
  • 100 g smantana
  • 2 oua
  • 70 ml ulei ­
  • 30 ml otet ­
  • sare dupa gust

Mod de preparare:
Salata verde se curata, se spala fiecare frunza sub jet de apa rece si se taie fasii. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt. Ouale se spala si se separa albusurile de galbenusuri. Faina se cerne. Ceapa se fierbe in 2 l de apa cu sare. Cand ceapa este aproape fiarta se adauga salata inabusita in 50 ml ulei si 50 ml apa si costita inabusita separat in 25 ml apa. Din smantana sau iaurt amestecate cu galbenusurile de ou se prepara o compozitie care se adauga la ciorba. Se continua fierberea cca 10 minute. Separat, se bat albusurile; se prepara o omleta, care se taie bucati si se pune in ciorba, impreuna cu otetul. Se mai fierbe cca 5 minute.
Se serveste fierbinte

Citeste si:
20 de idei de Aperitive delicioase și Platouri pentru masa de Paști
20 de idei de Aperitive...

Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri