Dificultate: redusa
Ingrediente:
3 Rețete rapide cu SPANAC pe care merită să le încerci

- 1 kg salata verde
- 150 g ceapa
- 100 g costita afumata
- 100 g smantana
- 2 oua
- 70 ml ulei
- 30 ml otet
- sare dupa gust
Mod de preparare:
Salata verde se curata, se spala fiecare frunza sub jet de apa rece si se taie fasii. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt. Ouale se spala si se separa albusurile de galbenusuri. Faina se cerne. Ceapa se fierbe in 2 l de apa cu sare. Cand ceapa este aproape fiarta se adauga salata inabusita in 50 ml ulei si 50 ml apa si costita inabusita separat in 25 ml apa. Din smantana sau iaurt amestecate cu galbenusurile de ou se prepara o compozitie care se adauga la ciorba. Se continua fierberea cca 10 minute. Separat, se bat albusurile; se prepara o omleta, care se taie bucati si se pune in ciorba, impreuna cu otetul. Se mai fierbe cca 5 minute.
Se serveste fierbinte
Zeci de surprize de Valentine's Day și Dragobete la București Mall...

Grupuri de suport și pentru aparținătorii pacienților cu cancer
Scrisoare deschisă a Directorului executiv UNICEF: Cinci lecții pe care le putem învăța din pandemie
Povestea ta, de ziua noastră
Pot fi obligați părinții să-și trimită copiii la școală dacă există riscul infectării cu COVID?