Dificultate: medie
Ingrediente:
8 preparate culinare franțuzești pe care trebuie să le încerci

- 350 g unt
- 250 g smantana
- 450 g faina
- 500 g branza de vaci
- 3 oua
- 200 g stafide
- 3 plicuri zahar vanilat
- 1 pahar zahar tos
- 1 pahar de pesmet
- 3 linguri zahar pudra
- un praf de sare
Mod de preparare:
Se amesteca untul cu 350 g de faina, smantana si un praf sare si se lasa putin la rece. Intre timp se prepara compozitia: se freaca branza cu oua, 1 pahar de zahar si 1 lingura de faina. Se adauga stafidele si se amesteca. Se imparte aluatul in 2 parti si se intind foi cat o tava de cuptor. Se unge tava cu unt, dupa care se presara 2-3 linguri de pesmet. Se aseaza in tava o foaie si se da la cuptor 15 minute. Se scoate tava se mai presara putin pesemet, dupa care se toarna umplutura, se acopera cu cea de-a doua foaie si se pune in cuptor si se lasa inca 30 minute. Placinta cu branza se serveste calda, presarata cu zahar pudra.
Stradale si Mitzu, doua branduri Flavours, pregatesc delicii pentru...

Copiii vorbesc despre viitorul și drepturile pe care și le doresc
Grupuri de suport și pentru aparținătorii pacienților cu cancer
Scrisoare deschisă a Directorului executiv UNICEF: Cinci lecții pe care le putem învăța din pandemie
Povestea ta, de ziua noastră