Placinta cu branza

Un desert cu branza dulce pentru intreaga familie

Dificultate: medie

Ingrediente:

Citeste si:
8 preparate culinare franțuzești pe care trebuie să le încerci
8 preparate culinare...
  • 350 g unt
  • 250 g smantana
  • 450 g faina
  • 500 g branza de vaci
  • 3 oua
  • 200 g stafide
  • 3 plicuri zahar vanilat
  • 1 pahar zahar tos
  • 1 pahar de pesmet
  • 3 linguri zahar pudra
  • un praf de sare

Mod de preparare:

Se amesteca untul cu 350 g de faina, smantana si un praf sare si se lasa putin la rece. Intre timp se prepara compozitia: se freaca branza cu oua, 1 pahar de zahar si 1 lingura de faina. Se adauga stafidele si se amesteca. Se imparte aluatul in 2 parti si se intind foi cat o tava de cuptor. Se unge tava cu unt, dupa care se presara 2-3 linguri de pesmet. Se aseaza in tava o foaie si se da la cuptor 15 minute. Se scoate tava se mai presara putin pesemet, dupa care se toarna umplutura, se acopera cu cea de-a doua foaie si se pune in cuptor si se lasa inca 30 minute. Placinta cu branza se serveste calda, presarata cu zahar pudra.

Citeste si:
Stradale si Mitzu, doua branduri Flavours, pregatesc delicii pentru...
Stradale si Mitzu, doua...


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri