Dificultate: medie
Ingrediente:
- 350 g unt
- 250 g smantana
- 450 g faina
- 500 g branza de vaci
- 3 oua
- 200 g stafide
- 3 plicuri zahar vanilat
- 1 pahar zahar tos
- 1 pahar de pesmet
- 3 linguri zahar pudra
- un praf de sare
Mod de preparare:
Se amesteca untul cu 350 g de faina, smantana si un praf sare si se lasa putin la rece. Intre timp se prepara compozitia: se freaca branza cu oua, 1 pahar de zahar si 1 lingura de faina. Se adauga stafidele si se amesteca. Se imparte aluatul in 2 parti si se intind foi cat o tava de cuptor. Se unge tava cu unt, dupa care se presara 2-3 linguri de pesmet. Se aseaza in tava o foaie si se da la cuptor 15 minute. Se scoate tava se mai presara putin pesemet, dupa care se toarna umplutura, se acopera cu cea de-a doua foaie si se pune in cuptor si se lasa inca 30 minute. Placinta cu branza se serveste calda, presarata cu zahar pudra.
McHappy Day 2025®: când faptele bune țin familiile împreună
Prelungim termenul de înscriere ca voluntar pentru copiii abandonați. Ultima zi de înscriere: 10 octombrie
Un român câștigă Premiul Next Generation Design pentru bicicleta hibrid-electrică SYNTHESIS
Ajungem MARI lansează Muzeul Viu al Empatiei