Dificultate:medie
Ingrediente:
- 200 g cascaval
- 2 linguri de lapte
- 1 ou
- 3 linguri de ulei
- 1 lingura faina
- pesmet
- piper
Mod de preparare:
Cascavalul se taie in felii groase cam de un deget. Oul se bate cu sare si faina. Se da fiecare felie de cascaval prin lapte, apoi se trece prin oul batut si se tavaleste in pesmet. Se prajeste la foc mic pana se rumeneste pe ambele parti.
Admitere liceu 2023. Crește numărul de locuri alocate pentru elevi în anul școlar viitor și scade numărul de locuri pentru învățământul primar
Simulare BAC 2023. Elevii claselor a XII-a susțin prima probă la Limba și literatura română
Peste 200 de testimoniale în campania #SayNoToStigma cu ocazia Purple Day 2023
Promenada Mall găzduiește cea de-a șasea ediție a Green Tech & Film Festival, între 29 martie – 7 aprilie