Legume la cuptor

O garnitura sanatoasa

Dificultate: redusa

Ingrediente:

Citeste si:
5 Deodorante naturale BIO pe care sa le folosești în fiecare zi
5 Deodorante naturale BIO pe...
  • 1 ardei galben
  • 1 ardei rosu
  • 1 dovlecel
  • 1/2 bulb de fenicul
  • 300 g ciuperci
  • 200 g cascaval ras
  • o lingurita oregano
  • o legatura menta proaspata
  • ulei de masline
  • sare si piper

Mod de preparare:

Ardeii si dovlecelul se curata de seminte, ciupercile se decojesc. Se toaca feniculul si ardeii cubulete, iar ciupercile si dovlecelul felii. Se amesteca toate legumele se condimenteaza cu oregano, menta, sare, piper si o lingura de ulei, dupa care se aseaza pe o tava si se da la cuptor, in jur de 30 minute, pana legumele devin aurii. Deasupra se presara cascaval ras.

Citeste si:
8 preparate culinare franțuzești pe care trebuie să le încerci
8 preparate culinare...


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri