Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 1 ardei galben
- 1 ardei rosu
- 1 dovlecel
- 1/2 bulb de fenicul
- 300 g ciuperci
- 200 g cascaval ras
- o lingurita oregano
- o legatura menta proaspata
- ulei de masline
- sare si piper
Mod de preparare:
Ardeii si dovlecelul se curata de seminte, ciupercile se decojesc. Se toaca feniculul si ardeii cubulete, iar ciupercile si dovlecelul felii. Se amesteca toate legumele se condimenteaza cu oregano, menta, sare, piper si o lingura de ulei, dupa care se aseaza pe o tava si se da la cuptor, in jur de 30 minute, pana legumele devin aurii. Deasupra se presara cascaval ras.
McHappy Day 2025®: când faptele bune țin familiile împreună
Prelungim termenul de înscriere ca voluntar pentru copiii abandonați. Ultima zi de înscriere: 10 octombrie
Un român câștigă Premiul Next Generation Design pentru bicicleta hibrid-electrică SYNTHESIS
Ajungem MARI lansează Muzeul Viu al Empatiei