IN ACEST ARTICOL:
O garnitura sanatoasa

Dificultate: redusa

Ingrediente:

  • 1 ardei galben
  • 1 ardei rosu
  • 1 dovlecel
  • 1/2 bulb de fenicul
  • 300 g ciuperci
  • 200 g cascaval ras
  • o lingurita oregano
  • o legatura menta proaspata
  • ulei de masline
  • sare si piper

Mod de preparare:

Ardeii si dovlecelul se curata de seminte, ciupercile se decojesc. Se toaca feniculul si ardeii cubulete, iar ciupercile si dovlecelul felii. Se amesteca toate legumele se condimenteaza cu oregano, menta, sare, piper si o lingura de ulei, dupa care se aseaza pe o tava si se da la cuptor, in jur de 30 minute, pana legumele devin aurii. Deasupra se presara cascaval ras.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri