Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 1 ardei galben
- 1 ardei rosu
- 1 dovlecel
- 1/2 bulb de fenicul
- 300 g ciuperci
- 200 g cascaval ras
- o lingurita oregano
- o legatura menta proaspata
- ulei de masline
- sare si piper
Mod de preparare:
Ardeii si dovlecelul se curata de seminte, ciupercile se decojesc. Se toaca feniculul si ardeii cubulete, iar ciupercile si dovlecelul felii. Se amesteca toate legumele se condimenteaza cu oregano, menta, sare, piper si o lingura de ulei, dupa care se aseaza pe o tava si se da la cuptor, in jur de 30 minute, pana legumele devin aurii. Deasupra se presara cascaval ras.
Sarcina în adolescență – riscuri și recomandări
Ce vrea Bolojan să schimbe la companiile de stat: măsurile propuse
România obține patru medalii la Olimpiada Europeană de Informatică pentru Fete 2025!
2 copii români au obținut, în premieră, locul 1 la Olimpiada Mondială de Abac WAMAS!