Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 1 ardei galben
- 1 ardei rosu
- 1 dovlecel
- 1/2 bulb de fenicul
- 300 g ciuperci
- 200 g cascaval ras
- o lingurita oregano
- o legatura menta proaspata
- ulei de masline
- sare si piper
Mod de preparare:
Ardeii si dovlecelul se curata de seminte, ciupercile se decojesc. Se toaca feniculul si ardeii cubulete, iar ciupercile si dovlecelul felii. Se amesteca toate legumele se condimenteaza cu oregano, menta, sare, piper si o lingura de ulei, dupa care se aseaza pe o tava si se da la cuptor, in jur de 30 minute, pana legumele devin aurii. Deasupra se presara cascaval ras.
Frica de stomatolog, o realitate ignorată: 75% dintre români se plâng de o sănătate orală proastă - sau foarte proastă
Între un copil de 14 ani și un bărbat de 40 de ani NU există o relație de iubire. Nu a fost o poveste de dragoste. A fost abuz.
SOS Satele Copiilor organizează a treia ediție a festivalului de bine FestiSAT
Doar un sfert dintre români redirecţionează 3,5% din impozitul pe venit către un ONG, deși este gratuit!