Astazi am facut Gazpacho, o supa cruda din regiunile Spaniei, o supa bogata in vitamine deoarece nu se foloseste focul in cadrul prepararii ei.

Gazpacho se serveste rece, perfecta in zilele calduroase de vara.

Cantitatile ce urmeaza sunt pentru 3 portii.

Citeste si:
Borș de lobodă cu leuștean: rețetă românească pas cu pas
Borș de lobodă cu leuștean:...

Ingrediente:

  • 500 grame rosii
  • 3 ardei grasi galbeni
  • jumatate ardei gras rosu
  • 4 felii paine mai veche ( ce a stat de pe o zi pe alta)
  • 1 castravete mediu (approx 100 grame)
  • 1 ceapa medie
  • 3-4 catei usturoi
  • 1 lingurita chimen
  • ulei masline
  • sare
  • 2 linguri otet alb de mere

Mod de preparare:

Citeste si:
În Grădina Raiului: 20 Cele mai frumoase peisaje și câmpuri cu...
În Grădina Raiului: 20 Cele...

Rosiile, castravetele, ardeiul, ceapa, usturoiul taiate marunt se introduc in blender impreuna cu sarea, uleiul de masline, chimeniul si otetul, se mixeaza in blender rapid, obtinand un amestec grosier nu foarte pasat.

Se lasa la frigier 1-2 ore dupa care se serveste in boluri cu decor format din ardei gras rosu si seminte de susan deasupra.

Pofta buna !


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri