Gazpacho se serveste rece, perfecta in zilele calduroase de vara.
Cantitatile ce urmeaza sunt pentru 3 portii.
Ingrediente:
- 500 grame rosii
- 3 ardei grasi galbeni
- jumatate ardei gras rosu
- 4 felii paine mai veche ( ce a stat de pe o zi pe alta)
- 1 castravete mediu (approx 100 grame)
- 1 ceapa medie
- 3-4 catei usturoi
- 1 lingurita chimen
- ulei masline
- sare
- 2 linguri otet alb de mere
Mod de preparare:
Rosiile, castravetele, ardeiul, ceapa, usturoiul taiate marunt se introduc in blender impreuna cu sarea, uleiul de masline, chimeniul si otetul, se mixeaza in blender rapid, obtinand un amestec grosier nu foarte pasat.
Se lasa la frigier 1-2 ore dupa care se serveste in boluri cu decor format din ardei gras rosu si seminte de susan deasupra.
Pofta buna !
Doar un sfert dintre români redirecţionează 3,5% din impozitul pe venit către un ONG, deși este gratuit!
APAN România organizează cea mai importantă conferință dedicată persoanelor cu scleroză multiplă, pe 30-31 mai la Hotel Caro
Când deschizi ochii la ce se întâmplă, nu-i mai poți închide la loc – despre vot, frică și misoginie cu Ada Maria Ileana
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”