Gazpacho se serveste rece, perfecta in zilele calduroase de vara.
Cantitatile ce urmeaza sunt pentru 3 portii.
Manichiura de Dragobete: 25 de Modele de manichiură care celebrează...

Ingrediente:
- 500 grame rosii
- 3 ardei grasi galbeni
- jumatate ardei gras rosu
- 4 felii paine mai veche ( ce a stat de pe o zi pe alta)
- 1 castravete mediu (approx 100 grame)
- 1 ceapa medie
- 3-4 catei usturoi
- 1 lingurita chimen
- ulei masline
- sare
- 2 linguri otet alb de mere
Mod de preparare:
Surse bogate de antioxidanți pentru anotimpul rece

Rosiile, castravetele, ardeiul, ceapa, usturoiul taiate marunt se introduc in blender impreuna cu sarea, uleiul de masline, chimeniul si otetul, se mixeaza in blender rapid, obtinand un amestec grosier nu foarte pasat.
Se lasa la frigier 1-2 ore dupa care se serveste in boluri cu decor format din ardei gras rosu si seminte de susan deasupra.
Pofta buna !
Grupuri de suport și pentru aparținătorii pacienților cu cancer
Scrisoare deschisă a Directorului executiv UNICEF: Cinci lecții pe care le putem învăța din pandemie
Povestea ta, de ziua noastră
Pot fi obligați părinții să-și trimită copiii la școală dacă există riscul infectării cu COVID?