Ingrediente:
- 1 kg carne pui
- 1 morcov
- 2 cepe
- 1 lingura faina
- 1 pahar smantana
- ulei
- sare
- piper
- dafin
- patrunjel
Mod de preparare:
Rumeniti carnea in putin ulei, dupa care stingeti cu apa si lasati la fiert impreuna cu o frunzulita de dafin.
Intre timp, intr-o alta tigaie, caliti ceapa si morcovul ras - cand au prins culoare adaugati faina, smantana si cateva linguri din apa in care fierbe carnea de pui.
Cand e fiert se amesteca incet cu carnea de pui sa se evite cocoloasele.
Se serveste fierbinte, cu mamaliguta si presarat cu patrunjel verde.
Pe blogul amainbucatarie.blogspot.com puteti descoperi alte retete foarte interesante
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară