Ingrediente:
- 1 kg carne pui
- 1 morcov
- 2 cepe
- 1 lingura faina
- 1 pahar smantana
- ulei
- sare
- piper
- dafin
- patrunjel
Mod de preparare:
Rumeniti carnea in putin ulei, dupa care stingeti cu apa si lasati la fiert impreuna cu o frunzulita de dafin.
Intre timp, intr-o alta tigaie, caliti ceapa si morcovul ras - cand au prins culoare adaugati faina, smantana si cateva linguri din apa in care fierbe carnea de pui.
Cand e fiert se amesteca incet cu carnea de pui sa se evite cocoloasele.
Se serveste fierbinte, cu mamaliguta si presarat cu patrunjel verde.
Pe blogul amainbucatarie.blogspot.com puteti descoperi alte retete foarte interesante
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?