12:02, 8 Februarie 2011 publicat în Retete culinare

Un amestec apetisant de carne cu fructe

Ingrediente:

  • 1,5 kg muschi file de porc
  • 300 g prune uscate
  • 300 g costita afumata
  • 500 g ciuperci tocate marunt,
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • boia dulce
  • 200 ml vin alb
  • 2 linguri ulei

Mod de preparare:

Citeste si:
Muschiulet de porc la cuptor
Muschiulet de porc la cuptor

Se ia carnea si se taie, in asa fel incat sa se faca asemenea unei foi de rulada sub forma dreptunghiulara, o intindem bine, se pune putin delicat. Se aseaza peste carne un rand de prune, un rand de fasii de costita si un rand de ciuperci tocate. Presaram putin piper, o rulam strans si o legam cu ata strans. Stropim cu 100 ml vin si prajim pe ambele parti. Apoi se adauga intr-un vas yena felii de costita peste care se aseaza rulada, iar deasupra, pe rulada, se pun felii de costita, se presara piper,cimbru, boia de ardei dulce, restul de vin si o dam la cuptor. Dupa ce se racoreste putin, se taie felii.

Citeste si:
Porc cu prune si usturoi
Porc cu prune si usturoi

Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri