Ingrediente:
- 1,5 kg muschi file de porc
- 300 g prune uscate
- 300 g costita afumata
- 500 g ciuperci tocate marunt,
- sare
- piper
- cimbru
- boia dulce
- 200 ml vin alb
- 2 linguri ulei
Mod de preparare:
Se ia carnea si se taie, in asa fel incat sa se faca asemenea unei foi de rulada sub forma dreptunghiulara, o intindem bine, se pune putin delicat. Se aseaza peste carne un rand de prune, un rand de fasii de costita si un rand de ciuperci tocate. Presaram putin piper, o rulam strans si o legam cu ata strans. Stropim cu 100 ml vin si prajim pe ambele parti. Apoi se adauga intr-un vas yena felii de costita peste care se aseaza rulada, iar deasupra, pe rulada, se pun felii de costita, se presara piper,cimbru, boia de ardei dulce, restul de vin si o dam la cuptor. Dupa ce se racoreste putin, se taie felii.
Unde poți bea apă de la robinet în România? Harta cu locuri care oferă apă potabilă gratuit
Dincolo de nopțile nedormite – Inegalitatea tăcută cu care se confruntă comunitatea LGBT+
Studiu: 11% dintre români nu merg niciodată la evenimente culturale! Lipsa timpului și a banilor sunt principalele motive
Frica de stomatolog, o realitate ignorată: 75% dintre români se plâng de o sănătate orală proastă - sau foarte proastă