Publicat pe 8 Februarie 2011 in Retete culinare
Un amestec apetisant de carne cu fructe
Ingrediente:
- 1,5 kg muschi file de porc
- 300 g prune uscate
- 300 g costita afumata
- 500 g ciuperci tocate marunt,
- sare
- piper
- cimbru
- boia dulce
- 200 ml vin alb
- 2 linguri ulei
Mod de preparare:
Se ia carnea si se taie, in asa fel incat sa se faca asemenea unei foi de rulada sub forma dreptunghiulara, o intindem bine, se pune putin delicat. Se aseaza peste carne un rand de prune, un rand de fasii de costita si un rand de ciuperci tocate. Presaram putin piper, o rulam strans si o legam cu ata strans. Stropim cu 100 ml vin si prajim pe ambele parti. Apoi se adauga intr-un vas yena felii de costita peste care se aseaza rulada, iar deasupra, pe rulada, se pun felii de costita, se presara piper,cimbru, boia de ardei dulce, restul de vin si o dam la cuptor. Dupa ce se racoreste putin, se taie felii.
Vizionare placuta
Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Rulada cu prune uscate.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Rulada cu prune uscate.
Reduceri
Retete culinare similare
-
Retete culinare