Ingrediente:
- 1/2 varza alba
- 1/2 varza rosie
- 100 -150 gr sunca de porc
- 1/2 lingurita seminte chimen
- ulei
- 2 catei de usturoi
- otet
- 2 lingurite de zahar
- sare
- piper
Mod de preparare:
Dati pe razatoare varza sau o puteti taia fideluta.
Intr-o tigaie caliti sunca de porc, impreuna cu usturoiul tocat si semintele de chimen. Tineti pe foc pana se rumeneste sunca si usturoiul si semintele de chimen incep sa pocneasca. Va sfatuiesc sa luati tigaia de pe foc inainte sa va sara toate semintele de chimen din tigaie! :) Luati de pe foc, stingeti cu putin otet de vin si adaugati sarea si zaharul, amestecand pana se dizolva. Adaugati acest amestec peste salata si amestecati bine cu varza.
Tineti salata macar o ora inainte de servire sau chiar peste noapte. Optional, la servire puteti adauga si cateva feliute de mere.
Pe blogul amainbucatarie.blogspot.com puteti descoperi mai multe retete delicioase
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară