Ingrediente:
- 1/2 varza alba
- 1/2 varza rosie
- 100 -150 gr sunca de porc
- 1/2 lingurita seminte chimen
- ulei
- 2 catei de usturoi
- otet
- 2 lingurite de zahar
- sare
- piper
Mod de preparare:
Dati pe razatoare varza sau o puteti taia fideluta.
Intr-o tigaie caliti sunca de porc, impreuna cu usturoiul tocat si semintele de chimen. Tineti pe foc pana se rumeneste sunca si usturoiul si semintele de chimen incep sa pocneasca. Va sfatuiesc sa luati tigaia de pe foc inainte sa va sara toate semintele de chimen din tigaie! :) Luati de pe foc, stingeti cu putin otet de vin si adaugati sarea si zaharul, amestecand pana se dizolva. Adaugati acest amestec peste salata si amestecati bine cu varza.
Tineti salata macar o ora inainte de servire sau chiar peste noapte. Optional, la servire puteti adauga si cateva feliute de mere.
Pe blogul amainbucatarie.blogspot.com puteti descoperi mai multe retete delicioase
Frica de stomatolog, o realitate ignorată: 75% dintre români se plâng de o sănătate orală proastă - sau foarte proastă
Între un copil de 14 ani și un bărbat de 40 de ani NU există o relație de iubire. Nu a fost o poveste de dragoste. A fost abuz.
SOS Satele Copiilor organizează a treia ediție a festivalului de bine FestiSAT
Doar un sfert dintre români redirecţionează 3,5% din impozitul pe venit către un ONG, deși este gratuit!