Ingrediente:
Blat:
- 5 oua
- 15 linguri zahar
- 15 linguri faiana
- 1 praf copt
- 15 linguri ulei
- coaja de lamaie rasa
Glazura:
- 200 grame unt
- 200 grame zahar
- 1 cana lapte fierbinte
- cacao 3 linguri mari
Mod de preparare:
Galbenusurile se amesteca bine cu zaharul, se adauga uleiul si apoi praful de copt stins cu putin otet, faina si coaja de lamaie rasa. Albusul se bate spuma si se amesteca cu 2 linguri zahar.
Compozitia se da la copt aproximativ 40 minute la 180 grade celsius.
Dupa ce s-a racit blatul se taie in cubulete.
Pentru glazura se topeste untul impreuna cu zaharul si se adauga laptele si cele 3 linguri de cacao.
Cuburile se scufunda prin glazura realizata si se dau prin nuca de cocos rasa.
Pofta buna.
Citeste si alte retete interesante pe blogul bucataria-lui-vlad.blogspot.com
Admitere liceu 2023. Crește numărul de locuri alocate pentru elevi în anul școlar viitor și scade numărul de locuri pentru învățământul primar
Simulare BAC 2023. Elevii claselor a XII-a susțin prima probă la Limba și literatura română
Peste 200 de testimoniale în campania #SayNoToStigma cu ocazia Purple Day 2023
Promenada Mall găzduiește cea de-a șasea ediție a Green Tech & Film Festival, între 29 martie – 7 aprilie