Ingrediente:
Blat:
Zeci de surprize de Valentine's Day și Dragobete la București Mall...

- 5 oua
- 15 linguri zahar
- 15 linguri faiana
- 1 praf copt
- 15 linguri ulei
- coaja de lamaie rasa
Glazura:
- 200 grame unt
- 200 grame zahar
- 1 cana lapte fierbinte
- cacao 3 linguri mari
Mod de preparare:
Coacăzul negru: un tonic general cu efecte miraculoase

Galbenusurile se amesteca bine cu zaharul, se adauga uleiul si apoi praful de copt stins cu putin otet, faina si coaja de lamaie rasa. Albusul se bate spuma si se amesteca cu 2 linguri zahar.
Compozitia se da la copt aproximativ 40 minute la 180 grade celsius.
Dupa ce s-a racit blatul se taie in cubulete.
Pentru glazura se topeste untul impreuna cu zaharul si se adauga laptele si cele 3 linguri de cacao.
Cuburile se scufunda prin glazura realizata si se dau prin nuca de cocos rasa.
Pofta buna.
Citeste si alte retete interesante pe blogul bucataria-lui-vlad.blogspot.com
Grupuri de suport și pentru aparținătorii pacienților cu cancer
Scrisoare deschisă a Directorului executiv UNICEF: Cinci lecții pe care le putem învăța din pandemie
Povestea ta, de ziua noastră
Pot fi obligați părinții să-și trimită copiii la școală dacă există riscul infectării cu COVID?