Ingrediente:
Blat:
- 5 oua
- 15 linguri zahar
- 15 linguri faiana
- 1 praf copt
- 15 linguri ulei
- coaja de lamaie rasa
Glazura:
- 200 grame unt
- 200 grame zahar
- 1 cana lapte fierbinte
- cacao 3 linguri mari
Mod de preparare:
Galbenusurile se amesteca bine cu zaharul, se adauga uleiul si apoi praful de copt stins cu putin otet, faina si coaja de lamaie rasa. Albusul se bate spuma si se amesteca cu 2 linguri zahar.
Compozitia se da la copt aproximativ 40 minute la 180 grade celsius.
Dupa ce s-a racit blatul se taie in cubulete.
Pentru glazura se topeste untul impreuna cu zaharul si se adauga laptele si cele 3 linguri de cacao.
Cuburile se scufunda prin glazura realizata si se dau prin nuca de cocos rasa.
Pofta buna.
Citeste si alte retete interesante pe blogul bucataria-lui-vlad.blogspot.com
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară