O reteta simpla si usor de preparat.

Ingrediente:

  • 500 g cartofi
  • 1 felie paine
  • 2 linguri faina
  • 2 oua
  • 1 lingurita verdeata tocata
  • 1 lingura pesmet
  • 2 lingurite ulei.

Mod de preparare:

Se coc cartofii. Se taie in doua, se scobesc, iar miezul se amesteca bine impreuna cu o felie de paine trecuta in lapte si stoarsa. Se adauga sare, un praf de piper, o lingura rasa de faina, galbenusurile, patrunjel si la sfarsit cele doua albusuri batute spuma. Se fac chiftelute rotunde, se dau prin faina, ou si pesmet si se prajesc in ulei.


Vizionare placuta

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Chiftelute din cartofi copti.