Timp de preparare: 25 - min
Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 250g.ciuperci (din borcan),
- 200g.piept de pui fiert,
- 1 ceapa alba,
- 1 praz,
- 4 oua fierte,
- 150g.branza telemea,
- 1 salata verde,
- 150g.mazare verde(din conserva),
- 1 ardei gras rosu,
- sare,
- piper,
- maioneza(din 4 oua);
Mod de preparare:
Primul strat: Salata verde se spala si se rupe in bucati. 1/2 din salata se presara pe fundul unui bol de sticla. Se taie rondele ouale fierte si jumatate din ele se aseaza de jur -imprejurul bolului(ca in imagine)
Al 2-lea strat: Carnea de pui se taie julien, se amesteca cu 1 lingura de maioneza si se pune peste salata verde.
Al 3-lea strat: Ceapa taiata rondele, sarata si piperata, se amesteca cu ciupercile si 2 linguri de maioneza si se pune peste carne. Restul de rondele de oua se pun pe marginea bolului.
Al 4-lea strat: Mazarea verde, scursa din conserva, (1/2 din cantitate), se amesteca cu branza rasa si cu 2 linguri de maioneza.
Al 5-lea strat: Prazul taiat rondele se amesteca cu maioneza si se aseaza peste mazare.
Al 6-lea strat: Salata verde ramasa se amesteca cu restul de mazare verde, ardei rosu taiat julien si maioneza.
Pana la servire, salata se tine la rece. Se poate servi cu friptura, carnat fript sau fiert, snitele sau ca salata de sine statatoare.
Pofta buna!
O reteta propusa de: Rodica-Maria Vekas (tracy)
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară