IN ACEST ARTICOL:
Este o salata in straturi, deosebit de gustoasa si aspectuoasa.

Timp de preparare: 25 - min

Dificultate: redusa

Ingrediente:
  • 250g.ciuperci (din borcan),
  • 200g.piept de pui fiert,
  • 1 ceapa alba,
  • 1 praz,
  • 4 oua fierte,
  • 150g.branza telemea,
  • 1 salata verde,
  • 150g.mazare verde(din conserva),
  • 1 ardei gras rosu,
  • sare,
  • piper,
  • maioneza(din 4 oua);

Mod de preparare:
Primul strat: Salata verde se spala si se rupe in bucati. 1/2 din salata se presara pe fundul unui bol de sticla. Se taie rondele ouale fierte si jumatate din ele se aseaza de jur -imprejurul bolului(ca in imagine)

Al 2-lea strat: Carnea de pui se taie julien, se amesteca cu 1 lingura de maioneza si se pune peste salata verde.

Al 3-lea strat: Ceapa taiata rondele, sarata si piperata, se amesteca cu ciupercile si 2 linguri de maioneza si se pune peste carne. Restul de rondele de oua se pun pe marginea bolului.
Al 4-lea strat: Mazarea verde, scursa din conserva, (1/2 din cantitate), se amesteca cu branza rasa si cu 2 linguri de maioneza.
Al 5-lea strat: Prazul taiat rondele se amesteca cu maioneza si se aseaza peste mazare.
Al 6-lea strat: Salata verde ramasa se amesteca cu restul de mazare verde, ardei rosu taiat julien si maioneza.
Pana la servire, salata se tine la rece. Se poate servi cu friptura, carnat fript sau fiert, snitele sau ca salata de sine statatoare.
Pofta buna!



O reteta propusa de: Rodica-Maria Vekas (tracy)


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri