Timp de preparare: 10 minute - min
 
 Dificultate: redusa
 
 Ingrediente:
- 4 oua,
 - 4 linguri de zahar
 - 4 linguri de faina
 - esenta de rom
 - ca umplutura poate fi budinca, gem sau ce ai pe acasa
 
Mod de preparare:
 Separi galbenusurile de albusuri, bati bine albusul pana se tine de tel adaugi zaharul si esenta de rom bati bine pana sa dizolvat zaharul. Adaugi galbenusurile mai amesteci de 2-3 ori sa se incorporeze si galbenusul dupa care adaugi faina. In prealabil dai foc la cuptor, rastorni compozitia in tava unsa cu margarina si tapetata cu faina o dai la cuptor pentru 10 minute. Pana sa scoti rulada de la cuptor uzi un prosop de bucatarie pentru a rasturna rulada pe el pentru a nu se intari si a se rula mai usor. Faci umplutura fie cu gem, fie cu budinca o rulezi imediat si o lasi sa se raceasca, o poti orna daca vrei cu frisca, glazura de ciocolata sau o poti servi si asa cum este pentru ca ea se va rumeni deasupra in timpul coacerii si este frumoasa si asa. SA AVETI POFTA! 
 
 
 O reteta propusa de: CRISTINA IULIANA ROSOCHA (cristy_78)

McHappy Day 2025®: când faptele bune țin familiile împreună
Prelungim termenul de înscriere ca voluntar pentru copiii abandonați. Ultima zi de înscriere: 10 octombrie
Un român câștigă Premiul Next Generation Design pentru bicicleta hibrid-electrică SYNTHESIS
Ajungem MARI lansează Muzeul Viu al Empatiei