Timp de preparare: 10 minute - min
Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 4 oua,
- 4 linguri de zahar
- 4 linguri de faina
- esenta de rom
- ca umplutura poate fi budinca, gem sau ce ai pe acasa
Separi galbenusurile de albusuri, bati bine albusul pana se tine de tel adaugi zaharul si esenta de rom bati bine pana sa dizolvat zaharul. Adaugi galbenusurile mai amesteci de 2-3 ori sa se incorporeze si galbenusul dupa care adaugi faina. In prealabil dai foc la cuptor, rastorni compozitia in tava unsa cu margarina si tapetata cu faina o dai la cuptor pentru 10 minute. Pana sa scoti rulada de la cuptor uzi un prosop de bucatarie pentru a rasturna rulada pe el pentru a nu se intari si a se rula mai usor. Faci umplutura fie cu gem, fie cu budinca o rulezi imediat si o lasi sa se raceasca, o poti orna daca vrei cu frisca, glazura de ciocolata sau o poti servi si asa cum este pentru ca ea se va rumeni deasupra in timpul coacerii si este frumoasa si asa. SA AVETI POFTA!
O reteta propusa de: CRISTINA IULIANA ROSOCHA (cristy_78)
Doar un sfert dintre români redirecţionează 3,5% din impozitul pe venit către un ONG, deși este gratuit!
APAN România organizează cea mai importantă conferință dedicată persoanelor cu scleroză multiplă, pe 30-31 mai la Hotel Caro
Când deschizi ochii la ce se întâmplă, nu-i mai poți închide la loc – despre vot, frică și misoginie cu Ada Maria Ileana
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”