Timp de preparare: 10 minute - min
Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 4 oua,
- 4 linguri de zahar
- 4 linguri de faina
- esenta de rom
- ca umplutura poate fi budinca, gem sau ce ai pe acasa
Separi galbenusurile de albusuri, bati bine albusul pana se tine de tel adaugi zaharul si esenta de rom bati bine pana sa dizolvat zaharul. Adaugi galbenusurile mai amesteci de 2-3 ori sa se incorporeze si galbenusul dupa care adaugi faina. In prealabil dai foc la cuptor, rastorni compozitia in tava unsa cu margarina si tapetata cu faina o dai la cuptor pentru 10 minute. Pana sa scoti rulada de la cuptor uzi un prosop de bucatarie pentru a rasturna rulada pe el pentru a nu se intari si a se rula mai usor. Faci umplutura fie cu gem, fie cu budinca o rulezi imediat si o lasi sa se raceasca, o poti orna daca vrei cu frisca, glazura de ciocolata sau o poti servi si asa cum este pentru ca ea se va rumeni deasupra in timpul coacerii si este frumoasa si asa. SA AVETI POFTA!
O reteta propusa de: CRISTINA IULIANA ROSOCHA (cristy_78)
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară