Timp de preparare: 2 ore - min
Ingrediente:
- o stiuca in jur de 2 kg,
- 2 oua,
- ulei 2-3 linguri,
- usturoi,
- sare,
- piper,
- cimbru,
- busuioc,
- patrunjel verde dupa gust.
Mod de preparare:
Se curata stiuca de solzi, se taie capul, se scot intestinele. Se desprinde pielea de pe carne; carnea se desprinde de pe os, dupa care se toaca la masina de tocat ; se amesteca carnea cu oua si condimente si se umple pielea stiucii. Se aseaza intr-o tava unsa cu ulei si se da la cuptor 40-50 min. pana capata o culoare aurie. Se pot pune in tava cartofi, ciuperci sau alte legume ,dupa preferinte. POFTA MARE!
O reteta propusa de: mioara g (mymya)Citeste si:
Horoscopul lunii MARTIE 2021: Previziuni astrale importante pentru...
Grupuri de suport și pentru aparținătorii pacienților cu cancer
Scrisoare deschisă a Directorului executiv UNICEF: Cinci lecții pe care le putem învăța din pandemie
Povestea ta, de ziua noastră
Pot fi obligați părinții să-și trimită copiii la școală dacă există riscul infectării cu COVID?