Stiuca umpluta

12:10, 7 Octombrie 2010 publicat în Retete culinare

O reteta autentica deosebit de gustoasa!

Timp de preparare: 2 ore - min

Ingrediente:

  • o stiuca in jur de 2 kg,
  • 2 oua,
  • ulei 2-3 linguri,
  • usturoi,
  • sare,
  • piper,
  • cimbru,
  • busuioc,
  • patrunjel verde dupa gust.

Mod de preparare:

Se curata stiuca de solzi, se taie capul, se scot intestinele. Se desprinde pielea de pe carne; carnea se desprinde de pe os, dupa care se toaca la masina de tocat ; se amesteca carnea cu oua si condimente si se umple pielea stiucii. Se aseaza intr-o tava unsa cu ulei si se da la cuptor 40-50 min. pana capata o culoare aurie. Se pot pune in tava cartofi, ciuperci sau alte legume ,dupa preferinte. POFTA MARE!


O reteta propusa de: mioara g (mymya)

Citeste si:
Horoscopul lunii MARTIE 2021: Previziuni astrale importante pentru...
Horoscopul lunii MARTIE 2021:...


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri