Timp de preparare: 60 - min
Dificultate: ridicata
Ingrediente:
- 4 oua
- 100 g zahar
- 100 g faina
- 1 lingurita praf de copt
- 35 g nuci prajite macinate.
- 20 gr de gelatina
- 3 fructe de mango coapte
- 150 ml suc de portocale
- 350 g mascarpone
- 250 ml frisca
- 150 ml iaurt.
Mod de preparare:
Incingeti cuptorul la 200 grade C. Bateti ouale si zaharul spuma. Incorporati faina, praful de copt si migdalele. Puneti amestecul rezultat intr-o forma de sufleu (diametrul 24 cm), coaceti-l cca. 15 minute, apoi lasati-l sa se raceasca.Inmuiati gelatina. Curatati fructele de mango, indepartati-le samburii si taiati fructele bucati. Spalati portocala cu apa fierbinte, radeti-i coaja(un sfert) si pasati-o laolalta cu bucatile de mango(la blender). Gelatina dizolvati-o in sucul de portocale, usor incalzit. Adaugati-o, impreuna cu zaharul si crema de branza, iaurtul in piureul de fructe. Incorporati frisca batuta si lasati crema rezultata la rece pana incepe sa se inchege. Taiati blatul orizontal, in jumatate. Inchideti partea de jos intr-un inel de tort. Intindeti jumatate din crema, adaugati al doilea blat, apoi restul de crema si lasati tortul cca. 3 ore la rece.
O reteta propusa de: ana coseru (ana_stef)
SOS Satele Copiilor organizează a treia ediție a festivalului de bine FestiSAT
Doar un sfert dintre români redirecţionează 3,5% din impozitul pe venit către un ONG, deși este gratuit!
APAN România organizează cea mai importantă conferință dedicată persoanelor cu scleroză multiplă, pe 30-31 mai la Hotel Caro
Când deschizi ochii la ce se întâmplă, nu-i mai poți închide la loc – despre vot, frică și misoginie cu Ada Maria Ileana