IN ACEST ARTICOL:
O reteta usoara si gustoasa!

Timp de preparare: 1.5 - ore

Dificultate: medie

Ingrediente:

  • 4 pastravi proapseti
  • cartofi
  • 5-6 catei usturoi
  • unt
  • marar
  • chivas
  • usturoi
  • sare, piper, chili, rozmarin

Mod de preparare:

Pastravii se curata bine si se spala, se despica pe burta, se curata bine si se condimenteaza inauntru cu cate o ramura de rozmarin, usturoi pisat, sare, piper si putin chili (optional). Se pun in tava cu ulei de masline si vin alb.
Cartofii se fierb cu putin ulei de masline, sare si marar.
Dupa fierbere, cand sunt serviti, peste cartofi, se toarna un sos facut din: unt topit, marar taiat marunt, usturoi pisat, chivas taiat marunt, sare si piper.


O reteta propusa de: Cristina Toader Avram (christty28)

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri