Timp de preparare: 1.5 - ore
Dificultate: medie
Ingrediente:
- 4 pastravi proapseti
- cartofi
- 5-6 catei usturoi
- unt
- marar
- chivas
- usturoi
- sare, piper, chili, rozmarin
Mod de preparare:
Pastravii se curata bine si se spala, se despica pe burta, se curata bine si se condimenteaza inauntru cu cate o ramura de rozmarin, usturoi pisat, sare, piper si putin chili (optional). Se pun in tava cu ulei de masline si vin alb.Cartofii se fierb cu putin ulei de masline, sare si marar.
Dupa fierbere, cand sunt serviti, peste cartofi, se toarna un sos facut din: unt topit, marar taiat marunt, usturoi pisat, chivas taiat marunt, sare si piper.
O reteta propusa de: Cristina Toader Avram (christty28)
Unde poți bea apă de la robinet în România? Harta cu locuri care oferă apă potabilă gratuit
Dincolo de nopțile nedormite – Inegalitatea tăcută cu care se confruntă comunitatea LGBT+
Studiu: 11% dintre români nu merg niciodată la evenimente culturale! Lipsa timpului și a banilor sunt principalele motive
Frica de stomatolog, o realitate ignorată: 75% dintre români se plâng de o sănătate orală proastă - sau foarte proastă