Timp de preparare: 1.5 - ore
Dificultate: medie
Ingrediente:
- 4 pastravi proapseti
- cartofi
- 5-6 catei usturoi
- unt
- marar
- chivas
- usturoi
- sare, piper, chili, rozmarin
Mod de preparare:
Pastravii se curata bine si se spala, se despica pe burta, se curata bine si se condimenteaza inauntru cu cate o ramura de rozmarin, usturoi pisat, sare, piper si putin chili (optional). Se pun in tava cu ulei de masline si vin alb.Cartofii se fierb cu putin ulei de masline, sare si marar.
Dupa fierbere, cand sunt serviti, peste cartofi, se toarna un sos facut din: unt topit, marar taiat marunt, usturoi pisat, chivas taiat marunt, sare si piper.
O reteta propusa de: Cristina Toader Avram (christty28)
Ajungem MARI lansează Muzeul Viu al Empatiei
România se mișcă: primul milion de euro alocat pentru eliminarea barierelor în calea mobilității sociale
Sarcina în adolescență – riscuri și recomandări
Ce vrea Bolojan să schimbe la companiile de stat: măsurile propuse