Un desert foarte rapid si usor: portocale umplute cu frisca si ananas!

Timp de preparare: 10 - min

Dificultate: redusa

Ingrediente:

  • 2,3 portocale
  • 1 borcan mic ananas
  • Frisca 100 ml
  • 2 linguri zahar
  • 50 gr ciocolata neagra
  • 50 grame nuca de cocos

Mod de preparare:

Portocalele se taie in jumatate, daca aveti cutit zimtat puteti sa taiati cu el. Cu atentie se elimina miezul.

Crema:
Miezul scos de la portocale impreuna cu ananasul se introduce la blender si se maruntesc. Se amesteca cu zaharul,cu frisca batuta. Pentru ornat folosim ciocolata neagra 50 de grame data pe razatoare si nuca de cocos 50 de grame.

Umplem jumatatile de portocale cu crema preparata.Le decoram cu ciocolata si nuca de cocos ,apoi le introducem in frigider ,cateva ore.
Pofta buna!

O reteta propusa de: Alina Ioana Vacaru (tasia2009)


Vizionare placuta

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Portocale umplute.

Retete culinare similare