Aceasta reteta participa la concursul "Castiga electrocasnice pentru bucataria ta!" Participa si tu! Click aici pentru detalii.
Timp de preparare: 50 min
Dificultate: ridicata
Ingrediente:
- 16 foi de Lasagna,
- 500g carne tocata de vaca,
- 100 ml sos rosii
- 500g mozzarella sau cascaval,
- 150-200ml smantana,
- 2 linguri parmezan ras,
- 2 oua,
- oregano,
- busuioc,
- sare,
- 2 catei usturoi,
- piper proaspat macinat,
- 3linguri ulei de masline.
Mod de preparare:
Se pregateste sosul alb pentru lasagna: se amesteca mozzarella sau cascavalul cu ouale, oregano si busuioc, smantana, sare si piper. Se foloseste un mixer pentru a se obtine un sos consistent.
Foile fierte de lasagna se scot din apa si se racesc. Se unge o tava, se aranjeaza un strat de foi lasagna pe fundul tavii astfel incat marginile foilor sa se suprapuna. Peste foile de lasagna se pune un strat de carne, apoi unul de sos alb de lasagna. Se adauga un strat de foi si se continua, avand grija ca ultimul strat pus sa fie de foi, care se va stropi cu ulei de masline si se presara cu parmezan. Lasagna se da apoi la cuptor 40-50 minute la foc mediu, dupa ce s-a incins cuptorul in prealabil.
O reteta propusa de: Victoria Ion (aliass)
Caius Covrig își donează ziua și face apel la umanitate! Hai să facem echipă și să-l ajutăm pe Alin !
Ce își doresc gravidele din România pentru copiii lor. Psiholog: Resimt o responsabilitate imensă de a-și ști copilul în siguranță pe viitor
Irina, eleva de 10 ce vine zilnic la școală de la 15 kilometri distanță, își dorește ca într-o zi să fie studentă la Teatru
Inima Copiilor strânge 10.000 de promisiuni pentru extinderea secției de Cardiochirurgie de la Marie Curie