Biscuiti bicolori

12:06, 11 Iunie 2010 publicat în Retete culinare

Un desert usor si rapid!

Aceasta reteta participa la concursul "Castiga electrocasnice pentru bucataria ta!" Participa si tu! Click aici pentru detalii.

Timp de preparare: 30 - min

Dificultate: redusa

Ingrediente:

Citeste si:
Noua ediție limitată de biscuiți OREO realizată în colaborare cu...
Noua ediție limitată de...
  • 1 ou
  • 2/3 pahar zahar
  • 2 si 1/2 pahare faina
  • 1 lingurita praf de copt
  • 180 g unt
  • Vanilie
  • Coaja de le o lamaie
  • 2 linguri cacao
  • 1 pahar=200 ml

Mod de preparare:

Untul se mixeaza cu zaharul 3-4 minute. Se adauga praful de copt, vanilia, oul si se amesteca. La final adaugam 1 pahar si jumatate de faina si omogenizam. Aluatul rezultat il impartim in doua parti egale: intr-una punem coaja rasa de lamaie si restul de faina (1 pahar), iar in cealalta adaugam cacao. Fiecare parte de aluat se imparte in doua parti egale. Se lasa aluatul in frigider 2 ore. Intindem foaie din jumatate de aluat luminos si rulam. Il taiem apoi felii. Jumatate din aluatul intunecos il intindem intr-o foaie subtire si decupam cercuri. Asezam aluatul luminos in jurul cercului de aluat intunecos si formam biscuiteii. Jumatatea de aluat luminos o intindem in foaie subtire si decupam cercuri. Cealalta jumatate de aluat intunecos o intindem in foaie o rulam si taiem apoi felii.Feliile de aluat intunecos le asezam in jurul cercurilor de aluat luminos. Se coc 10 minute la 180 grade. Pofta buna!

O reteta propusa de: Alina-Ioana Vacaru (tasia2009)

Citeste si:
Pan Food lanseaza napolitanele spirala cu gust de copilarie
Pan Food lanseaza...

Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri