Aceasta reteta participa la concursul "Castiga electrocasnice pentru bucataria ta!" Participa si tu! Click aici pentru detalii.
Timp de preparare: 20 - min
Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 1 cana apa,
- un varf de cutit sare,
- 1 lingurita amoniac stins in otet sau lamaie,
- 4 linguri dulceata de capsuni sau de trandafur,
- 1/2 cana ulei,
- 2 cani faina,
- 2 linguri cacao,
- 1 cana de zahar,
- mirodenii.... dupa gust
Ingrediente glazura:
- 3 linguri apa,
- 4 linguri zahar,
- 3 linguri cacaco,
- 1 lingura margarina.
Mod de preparare:
Intr-un castron destul de mare se pune apa, sarea, uleiul, zaharul, cacao, amoniacul, mirodeniile, gemul si faina si se amesteca foarte bine (cu o lingura sau cu mixer-ul), dupa care se pune compozitia obtinuta in tava, unsa in prealabil cu ulei.Pentru glazura se pun toate ingredientele la fiert intr-o craticioara si se amesteca mereu pana se face ca o smantana groasa.
Se toarna glazura calduta peste prajitura racita. Deasupra poti presara nuca de cocos, nuci sau alune macinate etc.
Pofta buna!
O reteta propusa de: Popescu Cristina (cristina_popesku)
SOS Satele Copiilor organizează a treia ediție a festivalului de bine FestiSAT
Doar un sfert dintre români redirecţionează 3,5% din impozitul pe venit către un ONG, deși este gratuit!
APAN România organizează cea mai importantă conferință dedicată persoanelor cu scleroză multiplă, pe 30-31 mai la Hotel Caro
Când deschizi ochii la ce se întâmplă, nu-i mai poți închide la loc – despre vot, frică și misoginie cu Ada Maria Ileana