Aceasta reteta participa la concursul "Castiga electrocasnice pentru bucataria ta!" Participa si tu! Click aici pentru detalii.
Timp de preparare: 20 - min
Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 1 cana apa,
- un varf de cutit sare,
- 1 lingurita amoniac stins in otet sau lamaie,
- 4 linguri dulceata de capsuni sau de trandafur,
- 1/2 cana ulei,
- 2 cani faina,
- 2 linguri cacao,
- 1 cana de zahar,
- mirodenii.... dupa gust
Ingrediente glazura:
- 3 linguri apa,
- 4 linguri zahar,
- 3 linguri cacaco,
- 1 lingura margarina.
Mod de preparare:
Intr-un castron destul de mare se pune apa, sarea, uleiul, zaharul, cacao, amoniacul, mirodeniile, gemul si faina si se amesteca foarte bine (cu o lingura sau cu mixer-ul), dupa care se pune compozitia obtinuta in tava, unsa in prealabil cu ulei.Pentru glazura se pun toate ingredientele la fiert intr-o craticioara si se amesteca mereu pana se face ca o smantana groasa.
Se toarna glazura calduta peste prajitura racita. Deasupra poti presara nuca de cocos, nuci sau alune macinate etc.
Pofta buna!
O reteta propusa de: Popescu Cristina (cristina_popesku)
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9