Aceasta reteta participa la concursul "Castiga electrocasnice pentru bucataria ta!" Participa si tu! Click aici pentru detalii.
Timp de preparare: 20 - min
Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 1 cana apa,
- un varf de cutit sare,
- 1 lingurita amoniac stins in otet sau lamaie,
- 4 linguri dulceata de capsuni sau de trandafur,
- 1/2 cana ulei,
- 2 cani faina,
- 2 linguri cacao,
- 1 cana de zahar,
- mirodenii.... dupa gust
Ingrediente glazura:
- 3 linguri apa,
- 4 linguri zahar,
- 3 linguri cacaco,
- 1 lingura margarina.
Mod de preparare:
Intr-un castron destul de mare se pune apa, sarea, uleiul, zaharul, cacao, amoniacul, mirodeniile, gemul si faina si se amesteca foarte bine (cu o lingura sau cu mixer-ul), dupa care se pune compozitia obtinuta in tava, unsa in prealabil cu ulei.Pentru glazura se pun toate ingredientele la fiert intr-o craticioara si se amesteca mereu pana se face ca o smantana groasa.
Se toarna glazura calduta peste prajitura racita. Deasupra poti presara nuca de cocos, nuci sau alune macinate etc.
Pofta buna!
O reteta propusa de: Popescu Cristina (cristina_popesku)
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară