Sufleu de coacaze

12:04, 30 Aprilie 2010 publicat în Retete culinare

Un desert dellycios, aromat, racoritor si simplu de realizat: sufleu de coacaze!

Un desert dellycios, aromat, racoritor si simplu de realizat: sufleu de coacaze!

Timp de preparare: 30 min

Dificultate: redusa

Ingrediente:

Citeste si:
Coacăzul negru: un tonic general cu efecte miraculoase
Coacăzul negru: un tonic...
  • 700g coacaze,
  • 30-50g zahar,
  • 4 albusuri,
  • 15g zahar pudra,
  • un pachet zahar vanilat

Mod de preparare:
Se fierb fructele cu zaharul si putina apa, pana scad.Apoi se pun intr-un vas uns cu unt si se acopera cu albusurile batute spuma tare cu zaharul pudra si zaharul vanilat.Se dau la cuptor la foc iute (in cuptorul incins) circa 10 minute.

(Coacazele negre se fierb inainte caci sunt foarte acre)


O reteta propusa de: ionela dan (ioneladan2009)

Citeste si:
Rețete de Sărbătoare cu o notă italiană: Espresso Tiramisu și...
Rețete de Sărbătoare cu o...


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri