Un desert dellycios, aromat, racoritor si simplu de realizat: sufleu de coacaze!
Timp de preparare: 30 min
Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 700g coacaze,
- 30-50g zahar,
- 4 albusuri,
- 15g zahar pudra,
- un pachet zahar vanilat
Mod de preparare:
Se fierb fructele cu zaharul si putina apa, pana scad.Apoi se pun intr-un vas uns cu unt si se acopera cu albusurile batute spuma tare cu zaharul pudra si zaharul vanilat.Se dau la cuptor la foc iute (in cuptorul incins) circa 10 minute.
(Coacazele negre se fierb inainte caci sunt foarte acre)
O reteta propusa de: ionela dan (ioneladan2009)
McHappy Day 2025®: când faptele bune țin familiile împreună
Prelungim termenul de înscriere ca voluntar pentru copiii abandonați. Ultima zi de înscriere: 10 octombrie
Un român câștigă Premiul Next Generation Design pentru bicicleta hibrid-electrică SYNTHESIS
Ajungem MARI lansează Muzeul Viu al Empatiei