Un desert dellycios, aromat, racoritor si simplu de realizat: sufleu de coacaze!
Timp de preparare: 30 min
Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 700g coacaze,
- 30-50g zahar,
- 4 albusuri,
- 15g zahar pudra,
- un pachet zahar vanilat
Mod de preparare:
Se fierb fructele cu zaharul si putina apa, pana scad.Apoi se pun intr-un vas uns cu unt si se acopera cu albusurile batute spuma tare cu zaharul pudra si zaharul vanilat.Se dau la cuptor la foc iute (in cuptorul incins) circa 10 minute.
(Coacazele negre se fierb inainte caci sunt foarte acre)
O reteta propusa de: ionela dan (ioneladan2009)
Unde poți bea apă de la robinet în România? Harta cu locuri care oferă apă potabilă gratuit
Dincolo de nopțile nedormite – Inegalitatea tăcută cu care se confruntă comunitatea LGBT+
Studiu: 11% dintre români nu merg niciodată la evenimente culturale! Lipsa timpului și a banilor sunt principalele motive
Frica de stomatolog, o realitate ignorată: 75% dintre români se plâng de o sănătate orală proastă - sau foarte proastă