Un desert dellycios, aromat, racoritor si simplu de realizat: sufleu de coacaze!
Timp de preparare: 30 min
Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 700g coacaze,
- 30-50g zahar,
- 4 albusuri,
- 15g zahar pudra,
- un pachet zahar vanilat
Mod de preparare:
Se fierb fructele cu zaharul si putina apa, pana scad.Apoi se pun intr-un vas uns cu unt si se acopera cu albusurile batute spuma tare cu zaharul pudra si zaharul vanilat.Se dau la cuptor la foc iute (in cuptorul incins) circa 10 minute.
(Coacazele negre se fierb inainte caci sunt foarte acre)
O reteta propusa de: ionela dan (ioneladan2009)
Între un copil de 14 ani și un bărbat de 40 de ani NU există o relație de iubire. Nu a fost o poveste de dragoste. A fost abuz.
SOS Satele Copiilor organizează a treia ediție a festivalului de bine FestiSAT
Doar un sfert dintre români redirecţionează 3,5% din impozitul pe venit către un ONG, deși este gratuit!
APAN România organizează cea mai importantă conferință dedicată persoanelor cu scleroză multiplă, pe 30-31 mai la Hotel Caro