Pregateste un cocktail alcoolic cu pui. Personaje secundare: vin, rom si whisky. :)
Dificultate: medie
Ingrediente:
- un pui de un kilogram si jumatate
- o ceapa
- doi catei de usturoi
- o rosie
- un ardei iute
- 25 ml vin alb
- 25 ml rom
- 25 ml whisky
- sare
- ulei de masline
Mod de preparare:
Taiati puiul in 8 parti si rumeniti-l intr-o tigaie cu putin ulei de masline. Cand e gata, scoateti puiul si adaugati ceapa si usturoiul in tigaie. Cand se rumenesc, adaugati rosia decojita in prealabil. Adaugati puiul si lasati 15 minute la foc mic.
Apoi, adaugati alcoolul si ardeiul iute. Lasati sa fiarba la foc mic 10 minute si apoi adaugati 250 gr de apa. Lasati din nou sa fiarba inca 40 de minute.
Pofta buna!
SOS Satele Copiilor organizează a treia ediție a festivalului de bine FestiSAT
Doar un sfert dintre români redirecţionează 3,5% din impozitul pe venit către un ONG, deși este gratuit!
APAN România organizează cea mai importantă conferință dedicată persoanelor cu scleroză multiplă, pe 30-31 mai la Hotel Caro
Când deschizi ochii la ce se întâmplă, nu-i mai poți închide la loc – despre vot, frică și misoginie cu Ada Maria Ileana