Pregateste un cocktail alcoolic cu pui. Personaje secundare: vin, rom si whisky. :)
Dificultate: medie
Ingrediente:
- un pui de un kilogram si jumatate
- o ceapa
- doi catei de usturoi
- o rosie
- un ardei iute
- 25 ml vin alb
- 25 ml rom
- 25 ml whisky
- sare
- ulei de masline
Mod de preparare:
Taiati puiul in 8 parti si rumeniti-l intr-o tigaie cu putin ulei de masline. Cand e gata, scoateti puiul si adaugati ceapa si usturoiul in tigaie. Cand se rumenesc, adaugati rosia decojita in prealabil. Adaugati puiul si lasati 15 minute la foc mic.
Apoi, adaugati alcoolul si ardeiul iute. Lasati sa fiarba la foc mic 10 minute si apoi adaugati 250 gr de apa. Lasati din nou sa fiarba inca 40 de minute.
Pofta buna!
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară