Dificultate: medie
Ingrediente:
Blat:
- 7oua
- 150 gr zahar
- 100 gr faina alba
- 1 praf de copt
Crema:
- 150 gr ciocolata menaj,
- 250gr unt moale,
- 150 gr zahar
- 2 galbenusuri.
Glazura:
- 150gr zahar
- o lingura zeama de lamaie.
Mod de preparare:
Se face un blat din cele 7 oua, zaharul faina si praful de copt. Blatul se taie in 5 foi mai subtiri si se umple cu crema care se face in felul urmator: rupeti ciocolata bucati si o topiti pe baie de abur. Apoi o amestecati cu untul moale si zaharul. Dupa ce ati umplut blatul caramelizati zaharul pe care il amestecati cu zeama de lamaie si il turnati peste prajitura. Se taie felii pana nu se intareste glazura de zahar.
POFTA MARE
O reteta propusa de: gabriela vonas (delly000570)
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară