Dificultate: medie
Ingrediente:
Blat:
- 7oua
- 150 gr zahar
- 100 gr faina alba
- 1 praf de copt
Crema:
- 150 gr ciocolata menaj,
- 250gr unt moale,
- 150 gr zahar
- 2 galbenusuri.
Glazura:
- 150gr zahar
- o lingura zeama de lamaie.
Mod de preparare:
Se face un blat din cele 7 oua, zaharul faina si praful de copt. Blatul se taie in 5 foi mai subtiri si se umple cu crema care se face in felul urmator: rupeti ciocolata bucati si o topiti pe baie de abur. Apoi o amestecati cu untul moale si zaharul. Dupa ce ati umplut blatul caramelizati zaharul pe care il amestecati cu zeama de lamaie si il turnati peste prajitura. Se taie felii pana nu se intareste glazura de zahar.
POFTA MARE
O reteta propusa de: gabriela vonas (delly000570)
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?