Dificultate: medie
Ingrediente:
Blat:
- 7oua
- 150 gr zahar
- 100 gr faina alba
- 1 praf de copt
Crema:
- 150 gr ciocolata menaj,
- 250gr unt moale,
- 150 gr zahar
- 2 galbenusuri.
Glazura:
- 150gr zahar
- o lingura zeama de lamaie.
Mod de preparare:
Se face un blat din cele 7 oua, zaharul faina si praful de copt. Blatul se taie in 5 foi mai subtiri si se umple cu crema care se face in felul urmator: rupeti ciocolata bucati si o topiti pe baie de abur. Apoi o amestecati cu untul moale si zaharul. Dupa ce ati umplut blatul caramelizati zaharul pe care il amestecati cu zeama de lamaie si il turnati peste prajitura. Se taie felii pana nu se intareste glazura de zahar.
POFTA MARE
O reteta propusa de: gabriela vonas (delly000570)
McHappy Day 2025®: când faptele bune țin familiile împreună
Prelungim termenul de înscriere ca voluntar pentru copiii abandonați. Ultima zi de înscriere: 10 octombrie
Un român câștigă Premiul Next Generation Design pentru bicicleta hibrid-electrică SYNTHESIS
Ajungem MARI lansează Muzeul Viu al Empatiei