Dificultate: redusa
Ingrediente:
Scorțișoara adevărată vs Scorțișoara falsă: de la diferențe la...

Aluat:
- 150 gr zahar
- Doua oua
- 50 g unt
- Doua linguri de miere
- 4 linguri de lapte
- O lingurita de bicarbonat
Călătorie gastronomică: Cele mai iubite deserturi și prăjituri...

- 500 ml lapte rece
- 3-4 linguri de gris
- 200 gr zahar
- 200 gr unt sau margarina
Alte ingrediente:
- Crema de ciocolata (Finetti)
- Gem
Modalitate de preparare:
Aluat:
Se incalzeste 5 minute laptele, apoi se amesteca cu ouale si bicarbonatul. Se adauga untul topit si mierea. Se lasa la racit. Apoi adaugam si faina pentru un aluat potrivit. Se imparte aluatul in patru si se coc patru foi pe fundul tavii.
Crema:
Se fierb laptele, grisul si zaharul. Apoi se amesteca cu untul sau margarina.
Se pune o foaie, se adauga crema, o foaie noua, gem, foaie, crema. Deasupra se adauga Finetti.
Pofta buna!
Grupuri de suport și pentru aparținătorii pacienților cu cancer
Scrisoare deschisă a Directorului executiv UNICEF: Cinci lecții pe care le putem învăța din pandemie
Povestea ta, de ziua noastră
Pot fi obligați părinții să-și trimită copiii la școală dacă există riscul infectării cu COVID?