Timp de preparare: 30 min
Dificultate: redusa
Ingrediente:
- o cana si jumatate de nuca macinata,
- un pachet de margarina,
- vanilie
- un ou
- faina cat cuprinde
- zahar vanilat
Mod de preparare:
Se amesteca margarina pana se inmoaie un pic cu oul si putina sare, dupa care se adauga nucile macinate si faina. Se face o coca nu prea tare se da un pic la rece ca sa o puteti intinde; cand s-a mai intarit un pic se intinde foaie ca la cornulete foarte mici, se ruleaza si se dau la cuptor aproximativ 15 minute cat sa se rumeneasca un pic, apoi se dau cu zahar pudra. Sunt super gustoase si foarte moi!
O reteta propusa de: silvia raileanu (silvika)
3 Rețete rapide cu SPANAC pe care merită să le încerci

Grupuri de suport și pentru aparținătorii pacienților cu cancer
Scrisoare deschisă a Directorului executiv UNICEF: Cinci lecții pe care le putem învăța din pandemie
Povestea ta, de ziua noastră
Pot fi obligați părinții să-și trimită copiii la școală dacă există riscul infectării cu COVID?