Ingrediente:
2 cartofi medii
2 rosii
Un ardei gras
100 gr ciuperci
100 gr arpagic
O ceapa medie
Un morcov
O telina
100 gr masline
2 liguri rase de orez
50 ml vin alb
4 linguri de ulei
O legatura de patrunjel
Sare
Piper
Mod de preparare
Arpagicul se inabusa in doua linguri de ulei si putina apa. In alta tigaie se inabusa morcovul, telina si ceapa tocate marunt. Ciupercile se taie lame, cartofii cubulete, ardeiul fasii, maslinele se oparesc si se curata de samburi. Toate acestea se adauga peste morcovi, telina si ceapa alaturi de orez, arpagic si se adauga doua cani de apa fiarta. Se lasa la cuptor pret de 20 de minute. Apoi se oparesc rosiile, se curata de piele si seminte si se dau pe razatoare. Cand legumele sunt gata se adauga si rosiile, vinul, sarea si piperul, verdeata tocata si se mai lasa la cuptor inca 10 minute.
Pofta buna!
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară