-Dupa ce a fiert, compozitia se toarna fierbinte in borcane de 350gr lasandu-se cam 1cm spatiu liber la gura borcanului dupa care li se pune capacele.
-Dupa ce s-au umplut toate borcanele, acestea se aseaza intr-o tava (de cuptor de aragaz) fara apa, neatingandu-se intre ele si se baga in cuptorul cald la foc cat se poate de mic cam 45 minute(se va vedea ca s-a format o crusta mai inchisa la culoare deasupra compozitiei in borcan) dupa care se stinge focul si se lasa pana se racesc. Este foarte important ca borcanele sa aiba capace bune pentru ca sterilizarea sa se faca cum trebuie.
-La mine tine zacusca si 3 ani daca nu desfac borcanul indiferent de temperatura. Dupa ce desfaceti borcanul, acesta trebuie tinut la frigider nu mai mult de o saptamana.
Reteta o am de vreo 10 ani de la lipovenii din Caraorman si tot de la ei am invatat s-o prepar. Pofta buna! Cristi Macovei
O reteta propusa de: cristian macovei (cristi_maco)
Caius Covrig își donează ziua și face apel la umanitate! Hai să facem echipă și să-l ajutăm pe Alin !
Ce își doresc gravidele din România pentru copiii lor. Psiholog: Resimt o responsabilitate imensă de a-și ști copilul în siguranță pe viitor
Irina, eleva de 10 ce vine zilnic la școală de la 15 kilometri distanță, își dorește ca într-o zi să fie studentă la Teatru
Inima Copiilor strânge 10.000 de promisiuni pentru extinderea secției de Cardiochirurgie de la Marie Curie