Timp de preparare: 40 min
Dificultate: redusa
Ingrediente:
- un pachet foietaj
- doua verze (marime medie)
- sare
- piper
- boia
- pasta ardei
- unt
- pesmet
- smantana
Mod de preparare:
1.Lasam foietajul la temperatura camerei.
2.Intre timp vom taia varza cat mai marunt, o frecam bine cu sare iar apoi o vom pune intr-o cratita/ tigaie tefal wok cu putin ulei. Punem capac si lasam focul incet. Cand este aproate calita varza adaugam: pasta ardei, boia, sare si daca mai este necesar - piper.
3.Topim untul si pregatim foietajul in tava (unsa cu putin unt) de copt, adaugam pe fiecare foaie cate putin unt. La final adaugam pesmetul si varza calita, rulam frumusel, dam cu unt si batem un ou peste..
4.Vom lasa la cuptor pret de 25-30 min la 160 g C.
5.Servim (daca ne place) cu ditai linguuura de smantana ..generoasa...fooarte buuun!
POFTA s-avem!!
O reteta propusa de: arianna sabau (arianna_blue)
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară