Timp de preparare: - min
Dificultate: medie
Ingrediente:
- 10 cartofi,
- 3 catei de usturoi,
- 2 ceapa,
- 1 ceasca ulei,
- 1 cana apa,
- piper,
- sare
Mod de preparare:
Ceapa se curata, se taie marunt si se pune la calit. Cartofii se curata, se spala, se taie si se adauga peste ceapa calita. Se amesteca usor, apoi se adauga apa si se acopera cu un capac pana se innabusa. Cateii de usturoi se sfarama si se adauga peste cartofi. Se adauga sare, piper si se lasa la fiert acoperit, pana sunt gata.
O reteta propusa de: sicilia sicilia (sicilia)
McHappy Day 2025®: când faptele bune țin familiile împreună
Prelungim termenul de înscriere ca voluntar pentru copiii abandonați. Ultima zi de înscriere: 10 octombrie
Un român câștigă Premiul Next Generation Design pentru bicicleta hibrid-electrică SYNTHESIS
Ajungem MARI lansează Muzeul Viu al Empatiei