Timp de preparare: - min
Dificultate: medie
Ingrediente:
- 10 cartofi,
- 3 catei de usturoi,
- 2 ceapa,
- 1 ceasca ulei,
- 1 cana apa,
- piper,
- sare
Mod de preparare:
Ceapa se curata, se taie marunt si se pune la calit. Cartofii se curata, se spala, se taie si se adauga peste ceapa calita. Se amesteca usor, apoi se adauga apa si se acopera cu un capac pana se innabusa. Cateii de usturoi se sfarama si se adauga peste cartofi. Se adauga sare, piper si se lasa la fiert acoperit, pana sunt gata.
O reteta propusa de: sicilia sicilia (sicilia)
Sarcina în adolescență – riscuri și recomandări
Ce vrea Bolojan să schimbe la companiile de stat: măsurile propuse
România obține patru medalii la Olimpiada Europeană de Informatică pentru Fete 2025!
2 copii români au obținut, în premieră, locul 1 la Olimpiada Mondială de Abac WAMAS!