Mere coapte cu branza de vaci si stafide

Un dulce usor-usor si bun-bun..

Timp de preparare: 30 min

Dificultate: redusa

Ingrediente:

  • 8 mere ionatane
  • 500 g barnza de vaci
  • doua oua
  • 250 g zahar pudra (daca doriti mai dulce adaugati zahar)
  • 2-3 pliculete vanilie
  • razatura de lamaie
  • un pliculet stafide

Mod de preparare:
Se pune cuptorul la incalzit la pe 160 grade Celsius
Se spala merele, se sterg bine de apa, se scobesc la mijloc dar se pastreaza coaja (de pe mar)... intr-o tava mare de cuptor unsa cu putin UNT le potrivim bine pentru a ocupa toata zona tavii (daca mai avem spatiu vom mai adauga mere)

Citeste si:
10 sfaturi pentru un zâmbet strălucitor si alb
10 sfaturi pentru un zâmbet...

Peste branza de vaci se pun zaharul, stafidele, razatura de lamaie, cele doua oua si pliculetele de vanilie... se amesteca totul bine-bine iar apoi c-o lungurinta vom adauga compozitia de branza in scobitura marului.

Le vom introduce la cuptor pana acestea devin rozalii si suculente... cca 40 min.
Vor arata minunat iar gustul este pe masura..

pofta mare!




O reteta propusa de: arianna sabau (arianna_blue)

Citeste si:
Budinca de gris cu mere | Retete de diversificare
Budinca de gris cu mere |...


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri