Tort la rece

Tort de fructe rapid si usor de pregatit.

Timp de preparare: 30 min

Dificultate: medie

Ingrediente:

  • 6 galbenusuri,
  • 200 g zahar,
  • 200ml lapte
  • 500ml frisca Hulala
  • 3 plicuri gelatina granulata (Dr.Oetker cu tortul verde atasat pe eticheta),
  • 2 pachete piscoturi,
  • 1 banana,
  • 3 portocale
  • 1 kiwi

Mod de preparare:

Citeste si:
Șase pași către dieta unui adult sănătos
Șase pași către dieta unui...

Se amesteca galbenusurile cu zaharul bine dupa care se pune laptele si se fierb pe baie de aburi pana se face un aluat ca de clatite. Apoi se adauga gelatina amestecata cu 7-8 linguri de apa incalzita pe foc si se lasa sa se domoleasca. Intre timp se bate frisca si se amesteca cu compozitia de mai sus. Intr-un castron se aseaza o punga menajera taiata dupa care se orneaza dupa plac cu fructe si peste fructe se aseaza compozitia dupa cum urmeaza - un rand de crema, unul de piscoturi inmuiate in sirop iar unul de crema si unul de piscoturi, apoi crema si se acopera cu punga ramasa si se baga la frigider 3-4 ore.


O reteta propusa de: burlacu gelu (geo2134)

Citeste si:
Lidl dezvoltă primul standard pentru conservarea biodiversității în...
Lidl dezvoltă primul standard...

Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri