O nebunie de arome si culori!

Timp de preparare: 10 - min

Dificultate: redusa

Ingrediente:

(pentru 4 persoane):

Citeste si:
10 rețete internaționale de salată îndrăgite de români
10 rețete internaționale de...
  • margarina pentru gatit,
  • 1 doblecel zucchini,
  • 1 vanata,
  • 1 ardei rosu gras,
  • 250g. broccoli,
  • 1 pachet de foi de lasagna,
  • 250g.carne tocata,
  • 750ml. suc de rosii,
  • sare,
  • piper,
  • 1 lingurita Vegeta,
  • 200g.cascaval ras,
  • frunzulite de busuioc pentru ornat;


Mod de preparare:
1.Se pune carnea tocata cu 2 linguri apa sa se caleasca, se adauga 1 lingurita Vegeta,se acopera si se continua calirea, adaugand, daca este nevoie apa, pana carnea se patrunde.
2.Legumele spalate si taiate-ardeiul,dovlecelul si vanata julien,iar broccoli desfacut in buchetele,se calesc in margarina.Se sareaza si se pipereaza.
3.Se unge un vas de Jena cu margarina ,apoi se repartizeaza, in straturi succesive,foile de lasagna , legume gratinate, carne tocata si suc de rosii.Se presara cascavalul ras si se pune la cuptor pentru 45 de minute , la 180*C.
4.La servire , se orneaza cu frunzulite de busuioc.Se serveste cu un vin alb sec.


O reteta propusa de: Maria Vekas (Tracy)

Citeste si:
Alimente de sezon pline de beneficii, culoare și antioxidanți
Alimente de sezon pline de...

Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri