Timp de preparare: 60 - min
Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 4 jumatati de piept de pui (dezosati)
- 1 lingurita sare,
- 1 lingurita piper proaspat macinat,
- sucul de la o jumatate lamaie,
- 4 linguri ulei;
Pentru untul condimentat:
- 100g.unt,
- 1/2 lingurita sare,1/2 lingurita piper macinat,
- 1/2 manunchi patrunjel verde,
- 1/2 manunchi de arpagic,
- 1/2 manunchi de busuioc,
- 1 lingurita mustar,
- 1 lingurita suc de lamaie;
Mod de preparare:
1.Se pune carnea intr-un castron si se freaca cu sare, piper, ulei si suc de lamaie.Se acopera cu folie de aluminiu si se tine la rece.
2.Se freaca spuma untul si se amesteca cu verdeata tocata marunt, se sareaza , se pipereaza,se adauga mustarul si sucul de lamaie. I se da forma de cilindru si se infasoara in folie de aluminiu si se pune in congelator.
3.Carnea se frige pe gratar 7-8 minute si pe fiecare felie se pune o felie de unt condimentat. Preparatul se serveste cu garnitura dupa plac, o salata de castraveti sau asortata si un vin alb sec.
O reteta propusa de: Maria Vekas (Tracy)
SOS Satele Copiilor organizează a treia ediție a festivalului de bine FestiSAT
Doar un sfert dintre români redirecţionează 3,5% din impozitul pe venit către un ONG, deși este gratuit!
APAN România organizează cea mai importantă conferință dedicată persoanelor cu scleroză multiplă, pe 30-31 mai la Hotel Caro
Când deschizi ochii la ce se întâmplă, nu-i mai poți închide la loc – despre vot, frică și misoginie cu Ada Maria Ileana