Timp de preparare: 60 - min
Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 4 jumatati de piept de pui (dezosati)
- 1 lingurita sare,
- 1 lingurita piper proaspat macinat,
- sucul de la o jumatate lamaie,
- 4 linguri ulei;
Pentru untul condimentat:
- 100g.unt,
- 1/2 lingurita sare,1/2 lingurita piper macinat,
- 1/2 manunchi patrunjel verde,
- 1/2 manunchi de arpagic,
- 1/2 manunchi de busuioc,
- 1 lingurita mustar,
- 1 lingurita suc de lamaie;
Mod de preparare:
1.Se pune carnea intr-un castron si se freaca cu sare, piper, ulei si suc de lamaie.Se acopera cu folie de aluminiu si se tine la rece.
2.Se freaca spuma untul si se amesteca cu verdeata tocata marunt, se sareaza , se pipereaza,se adauga mustarul si sucul de lamaie. I se da forma de cilindru si se infasoara in folie de aluminiu si se pune in congelator.
3.Carnea se frige pe gratar 7-8 minute si pe fiecare felie se pune o felie de unt condimentat. Preparatul se serveste cu garnitura dupa plac, o salata de castraveti sau asortata si un vin alb sec.
O reteta propusa de: Maria Vekas (Tracy)
Cancerul de sân triplu negativ (TNBC) în România. Sondaj: 7 din 10 paciente chestionate cu TNBC au până în 50 de ani
Un cabinet de avocat din Iași vă va ajuta să înființați o societate în deplină legalitate!
Cum te simți cu adevărat? – un experiment psihologic inedit
La Campionat ținem cu ele! Avon și Asociația Anais oferă butoane de panică femeilor vulnerabile, în perioada EURO 2024