Timp de preparare: 60 - min
Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 4 jumatati de piept de pui (dezosati)
- 1 lingurita sare,
- 1 lingurita piper proaspat macinat,
- sucul de la o jumatate lamaie,
- 4 linguri ulei;
Pentru untul condimentat:
- 100g.unt,
- 1/2 lingurita sare,1/2 lingurita piper macinat,
- 1/2 manunchi patrunjel verde,
- 1/2 manunchi de arpagic,
- 1/2 manunchi de busuioc,
- 1 lingurita mustar,
- 1 lingurita suc de lamaie;
Mod de preparare:
1.Se pune carnea intr-un castron si se freaca cu sare, piper, ulei si suc de lamaie.Se acopera cu folie de aluminiu si se tine la rece.
2.Se freaca spuma untul si se amesteca cu verdeata tocata marunt, se sareaza , se pipereaza,se adauga mustarul si sucul de lamaie. I se da forma de cilindru si se infasoara in folie de aluminiu si se pune in congelator.
3.Carnea se frige pe gratar 7-8 minute si pe fiecare felie se pune o felie de unt condimentat. Preparatul se serveste cu garnitura dupa plac, o salata de castraveti sau asortata si un vin alb sec.
O reteta propusa de: Maria Vekas (Tracy)
Ce își doresc gravidele din România pentru copiii lor. Psiholog: Resimt o responsabilitate imensă de a-și ști copilul în siguranță pe viitor
Irina, eleva de 10 ce vine zilnic la școală de la 15 kilometri distanță, își dorește ca într-o zi să fie studentă la Teatru
Inima Copiilor strânge 10.000 de promisiuni pentru extinderea secției de Cardiochirurgie de la Marie Curie
Arhetipurile în mentalul colectiv românesc. Alegerile și fricile românilor