Timp de preparare: 2 ore
Dificultate: redusa
Ingrediente:
- Petalele a 6 trandafiri de dulceata infloriti
- 1 pahar Scharlachberg Meisterbrand
- 2 sticle vin alb sec
- 2 sticle Angelli Rose
Mod de preparare:
Pune petalele împreunã cu paharul de Scharlachberg Meisterbrand si jumãtate de sticlã de vin alb sec într-un vas de punci. Lasã-l 3 ore la macerat. Înainte de servire, toarnã deasupra restul vinului si spumantul, ambele bãuturi foarte bine rãcite.
O reteta propusa de: Martina Sima (martina)
Zeci de surprize de Valentine's Day și Dragobete la București Mall...

Grupuri de suport și pentru aparținătorii pacienților cu cancer
Scrisoare deschisă a Directorului executiv UNICEF: Cinci lecții pe care le putem învăța din pandemie
Povestea ta, de ziua noastră
Pot fi obligați părinții să-și trimită copiii la școală dacă există riscul infectării cu COVID?