Timp de preparare: 2 ore
Dificultate: redusa
Ingrediente:
- Petalele a 6 trandafiri de dulceata infloriti
- 1 pahar Scharlachberg Meisterbrand
- 2 sticle vin alb sec
- 2 sticle Angelli Rose
Mod de preparare:
Pune petalele împreunã cu paharul de Scharlachberg Meisterbrand si jumãtate de sticlã de vin alb sec într-un vas de punci. Lasã-l 3 ore la macerat. Înainte de servire, toarnã deasupra restul vinului si spumantul, ambele bãuturi foarte bine rãcite.
O reteta propusa de: Martina Sima (martina)
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară