Timp de preparare: 2 ore
Dificultate: redusa
Ingrediente:
- Petalele a 6 trandafiri de dulceata infloriti
- 1 pahar Scharlachberg Meisterbrand
- 2 sticle vin alb sec
- 2 sticle Angelli Rose
Mod de preparare:
Pune petalele împreunã cu paharul de Scharlachberg Meisterbrand si jumãtate de sticlã de vin alb sec într-un vas de punci. Lasã-l 3 ore la macerat. Înainte de servire, toarnã deasupra restul vinului si spumantul, ambele bãuturi foarte bine rãcite.
O reteta propusa de: Martina Sima (martina)
Ce vrea Bolojan să schimbe la companiile de stat: măsurile propuse
România obține patru medalii la Olimpiada Europeană de Informatică pentru Fete 2025!
2 copii români au obținut, în premieră, locul 1 la Olimpiada Mondială de Abac WAMAS!
Nicușor Dan a promulgat legea care permite Guvernului să dea ordonanțe în timpul vacanței parlamentare