Timp de preparare: 2 ore
Dificultate: redusa
Ingrediente:
- Petalele a 6 trandafiri de dulceata infloriti
- 1 pahar Scharlachberg Meisterbrand
- 2 sticle vin alb sec
- 2 sticle Angelli Rose
Mod de preparare:
Pune petalele împreunã cu paharul de Scharlachberg Meisterbrand si jumãtate de sticlã de vin alb sec într-un vas de punci. Lasã-l 3 ore la macerat. Înainte de servire, toarnã deasupra restul vinului si spumantul, ambele bãuturi foarte bine rãcite.
O reteta propusa de: Martina Sima (martina)
SOS Satele Copiilor organizează a treia ediție a festivalului de bine FestiSAT
Doar un sfert dintre români redirecţionează 3,5% din impozitul pe venit către un ONG, deși este gratuit!
APAN România organizează cea mai importantă conferință dedicată persoanelor cu scleroză multiplă, pe 30-31 mai la Hotel Caro
Când deschizi ochii la ce se întâmplă, nu-i mai poți închide la loc – despre vot, frică și misoginie cu Ada Maria Ileana