Avem nevoie de:
- 5 kg rosii
- 1 kg ciuperci
- 1/2 kg ceapa
- 1/2 legatura frunze de telina
- 1 kg ardei capia
- 1 kg ardei gras
- 2-3 foi de dafin
- 2 linguri cimbru uscat
- 500 ml ulei
- sare, piper
3 Rețete rapide cu SPANAC pe care merită să le încerci

Se curata ceapa si se lasa in apa rece pentru 30 min. Speli rosiile, le oparesti, le decojesti si le pasezi sau folosesti aparatul special pentru indepartarea cojilor si a semintelor.
Pui la fiert sucul de rosii impreuna cu foile de dafin.
Surse bogate de antioxidanți pentru anotimpul rece

Se curata ciupercile si se oparesc.
Se da prin masina de tocat si se pun in vase diferite ceapa, ardeii curatati si ciupercile.
Se taie marunt frunzele si tulpinele de telina..
Se caleste ceapa in ulei pana devine sticloasa, stingem cu sucul de rosii fierbinte si lasam sa fiarba impreuna. Dupa 45min se adauga ciupercile, ardeii si telina.
Lasam sosul la fiert timp de aprox. 2h. la foc mic.Cratita in care fierbem trebuie asezata pe o tabla groasa.
Sarea si piperul se pun dupa gust si lasam sa mai dea cateva clocote..
Se toarna sosul cald in sticle sterilizate, asezate pe un suport metalic.
Le inchidem ermetic si le sterilizam timp de 30min pe baie de aburi.
Sper ca veti gasi aceasta reteta la fel de delicioasa cum este pentru mine si familia mea.
Reteta trimisa de Daniela Tudor
Grupuri de suport și pentru aparținătorii pacienților cu cancer
Scrisoare deschisă a Directorului executiv UNICEF: Cinci lecții pe care le putem învăța din pandemie
Povestea ta, de ziua noastră
Pot fi obligați părinții să-și trimită copiii la școală dacă există riscul infectării cu COVID?