Intr-o tigaie de teflon, pui unt gros de un deget, si apoi pui ciupercile fierte, daca alegeti ciuperci proaspete, sau ciuperci din cutie si le lasi la prajit. Dupa 15 minute pui o cutie mica de iaurt sau smantana.Daca pui iaurt iese mai acrisor putin, daca pui smantana, iese mai dulce. Amesteci si lasi la prajit/inabusit, adaugi sare, piper, busuioc, patrunjel. Dupa 5 minute pui 3 catei de usturoi pisat, si mai lasi 2-3 minute. Merge de minune cu mamaliguta.
Pofta buna.
Reteta trimisa de Marin Nicoleta
3 Rețete rapide cu SPANAC pe care merită să le încerci

Grupuri de suport și pentru aparținătorii pacienților cu cancer
Scrisoare deschisă a Directorului executiv UNICEF: Cinci lecții pe care le putem învăța din pandemie
Povestea ta, de ziua noastră
Pot fi obligați părinții să-și trimită copiii la școală dacă există riscul infectării cu COVID?